Nerede kimi ayollSen şimdi boncukçuluk yapıp ilk sıraya onu yazarsın hiç uğraşamam istifa ettiririm seni
AdamsınYakışmıyor adamın ağzına ya resmen.
Sevdiğim şarkıları var yok değil. Nefret fe etmiyorum.Yani çok da şaapmayız gibi.
![]()
Suyuna gidince böyle dersin tabi.Adamsın![]()
İrem Derici fanı çıktı, dağılalım hemen.Yakışmıyor adamın ağzına ya resmen.
Sevdiğim şarkıları var yok değil. Nefret fe etmiyorum.Yani çok da şaapmayız gibi.
![]()
Fan değilim la sadece sevdiğim bazı şarkıları var dedim.İrem Derici fanı çıktı, dağılalım hemen.![]()
Kendi yazdığı şarkılar aklıma gelmiyor. Hüseyin Boncuk'tan alıyordu mesela popüler şarkılarını, ki çoğunluk bilmez Hüseyin Boncuk'u. Üç şarkısı sayesinde yüksek dinlenmelere ulaşmıştı.Fan değilim la sadece sevdiğim bazı şarkıları var dedim.Mor ve Ötesi'ni ise yıllardan beridir severim.
![]()
Hadise ye dahada gıcık oldum şimdiYok be Allah korusun![]()
Cehennenme kadar yolları var
Ya hadi oradan adamı Türkiye'de bile dinleyen kalmadı sizin köy dışında, dünya starıymış güldürme beni
Aaa baksana ne kadar havalı yabancı konusuyoruz dünyada bilet almak için kuyruğa girmişlerYa hadi oradan adamı Türkiye'de bile dinleyen kalmadı sizin köy dışında, dünya starıymış güldürme beni![]()
Bunca senelik kariyerinde dünya starı olamamış, bir daha da hiç olamaz.
grammy 2000 de aday oldu ayoll bunu başka yapan türk şarkıcı yok İsyankarla Almanyada altın plak aldı buda tek türk şarkıcı ve bir sürü bir çok ülkede bir sürü başarıları var say say bitmezBunca senelik kariyerinde dünya starı olamamış, bir daha da hiç olamaz.Sadece biz dinliyoruz, yeter onun için.
![]()
İşte o zamanlar kendini daha da geliştirseydi...grammy 2000 de aday oldu ayoll bunu başka yapan türk şarkıcı yok İsyankarla Almanyada altın plak aldı buda tek türk şarkıcı ve bir sürü bir çok ülkede bir sürü başarıları var say say bitmez![]()
![]()
@MasacRE-