Sırf saygın dediğin için güldüm anlaşıldı bu sezon seninle çok çatışacağız bizEleştireceğim tabi benim gibi saygın bir jüri üyesinin fikirlerine kulak vermek zorundasın![]()
Sırf saygın dediğin için güldüm anlaşıldı bu sezon seninle çok çatışacağız bizEleştireceğim tabi benim gibi saygın bir jüri üyesinin fikirlerine kulak vermek zorundasın![]()
Seninle ne zaman anlaştık ki biz zatenSırf saygın dediğin için güldüm anlaşıldı bu sezon seninle çok çatışacağız biz![]()
Evet küçükken ben de izliyordum maalesef böyle şeyleriİlk okulda ne söylerdik bu şarkıyı en çok izlediğimiz dizilerdendi kütük duygulandırdı beni gece gece![]()
![]()
Aaa 2010 doğumlu olmadına ufak bir kanıt gibiEvet küçükken ben de izliyordum maalesef böyle şeyleri![]()
İşte daha da kızışacak ortalık ve seni Yok edeceğimSeninle ne zaman anlaştık ki biz zaten![]()
Tam puan vericen şarkıYok şu an etki etmez, uğraşma boşuna @xBUGRAx küçükken izledik geçti gitti, şimdi yüzüne bile bakmam![]()
Eleneceğin günü dört gözle bekliyorumİşte daha da kızışacak ortalık ve seni Yok edeceğim![]()
dizikolik güzelleri kullanıp gitmişti ama stratejik yapabilir bence ama Uçacaksın ile elenmiştiStratejik giderse daha bu şarkıyı kullanamadan elenir @xBUGRAx![]()
Eleneceğin günü dört gözle bekliyorumAma büyük ihtimalle senden kolay kurtulamayız hem forum tutar İrem'i hem de sen oy dilenirsin milletten
![]()
İkisini de severim, ömürleri uzun olsun
@xBUGRAx i de uçuracağız zaten hiç merak etmesindizikolik güzelleri kullanıp gitmişti ama stratejik yapabilir bence ama Uçacaksın ile elenmişti![]()
Çeyrek gibi elenirsin öyle tahmin ediyorumListem hazır senin de illa Ki seveceğin şarkıları olacaktır bu iş tamam
![]()
Senin sevdiklerini genelde forum sevmiyorİkisini de severim, ömürleri uzun olsun
@xBUGRAx i de uçuracağız zaten hiç merak etmesin![]()
Forumla uyuşamıyoruz biz ne yapalım, ama en iyi sezon benle @Tolstoyevski nin final yaptığı sezondu kalite tavan yapmıştı o zaman Erkin Baba ve FD ileSenin sevdiklerini genelde forum sevmiyor![]()
![]()
Ahh destere siz olucak yine bu sezonda![]()
![]()
![]()
Aaaa @Tolstoyevski bu sezon olmaması eksiklik tabiForumla uyuşamıyoruz biz ne yapalım, ama en iyi sezon benle @Tolstoyevski nin final yaptığı sezondu kalite tavan yapmıştı o zaman
destere habersizce gittiğine göre ya tutup kolundan askere götürdüler ya da evlendi unut onu sen artık![]()
BakalımÇeyrek gibi elenirsin öyle tahmin ediyorum![]()
O niye katılmadı ki çok da hevesliydi aslındaAaaa @Tolstoyevski bu sezon olmaması eksiklik tabiama oda jurinin keyfini sürsün
destere hiç habersiz gitmezdi Haziranda gidiyorum derdi Nisanda kaybolduRüyamda gördüm zaten Başım belada asker kaçağıyım hogatha mesajı yazdı bana foruma girip
![]()