Mustiyi sen alsan aslında yeni şarkılarıyla şuan 15 haftanın hepsine güçlü çıkabiliyor senle listede yaparız şampiyon olur @denizz19 @sokak sanati ni çatlatırsın![]()
![]()
![]()
Derdim Musti ile değil sonradan eklenmesi
Mustiyi sen alsan aslında yeni şarkılarıyla şuan 15 haftanın hepsine güçlü çıkabiliyor senle listede yaparız şampiyon olur @denizz19 @sokak sanati ni çatlatırsın![]()
![]()
![]()
Yok Ciner satın almıştı ilk senesinde Gülben, Okan'ı falan doldurduydu kanala.![]()
Aslında ısrar ederdimde ikili eleme olmaması için çok edemiyorum yoksa seni dinlememDerdim Musti ile değil sonradan eklenmesi![]()
Aslında ısrar ederdimde ikili eleme olmaması için çok edemiyorum yoksa seni dinlemem![]()
![]()
![]()
Ciner zaten iyice batırdı kaç yıldır 5. Kanala takılı kaldı Şov![]()
İkili eleme yarışmacılar açısından da ugraştırıyor aslında o açıdan bu karar daha uygun bir karar..zaten katılmayı düşünmüyordum bu sezon tatil yapayımTşşk cnm ama katılım kapandı ikili eleme olmaması için böylesi daha iyi juride keyiflidir hem dertsiz olursun![]()
Elenene yazık oluyordu biraz cnmİkili eleme yarışmacılar açısından da ugraştırıyor aslında o açıdan bu karar daha uygun bir karar..zaten katılmayı düşünmüyordum bu sezon tatil yapayım![]()
Gülben'in ticari zekası.Yarışmada yapabilirim ben de inşallah.
Marziye'de de şehirli ve köylü rolü arasında seçim yap demişler herkes şehirliyi seç demiş köylüyü seçip patlamış.
![]()
Marziye Ne?
Gülben kaç yıldır var Osmanlı hükümdarlığında falanda mi dizi çekti bu kadın![]()
Tövbe tövbe neleri bulmuş😱 Kadir İnanır'la başrol olduğu ilk dizisi. TGRT'de 12 reyting almışlar.
Ben bile korktum bundan![]()
Her şeyi biliyorum nasıl sahneye çıktığını, ilk sabah programı yapışını.Bu videoyu hatim ettim.
Yalnız şarkı yarışması bu![]()
Şarkıları pazarlarken kullanıcam görürsünüz ilk hafta.![]()
Bende Biraz Seren izliim nasıl mağdur olduklarını taktik alayım![]()
Aaa yeni yarışmacılardan en atılımlısı @xBUGRAx çıktı diğer @Arslan Bey @kerem pasif kaldılarŞarkıları pazarlarken kullanıcam görürsünüz ilk hafta.![]()
Oo şu zevksiz @mrt-06 ya bak sen şaşırttı beni 😱@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
![]()
@denizz19 @xBUGRAx Kıskandılar @mrt-06 ı iddialı görünceOo şu zevksiz @mrt-06 ya bak sen şaşırttı beni 😱
Ya biri gitmiş İrem Derici seçmiş, diğeri Gülben Ergen. Duman'ın herhangi bir şarkısının bir dizesi onların bütün şarkılarına bedel, ne anlar onlar sen bakma onlara @mrt-06@denizz19 @xBUGRAx Kıskandılar @mrt-06 ı iddialı görünce
Ama senle @sokak sanati ni kazandı sizi kazanmak daha önemliydi![]()
![]()
![]()