Bencede Duman iyidir @mrt-06 seni bu sezon baya sevecekYa biri gitmiş İrem Derici seçmiş, diğeri Gülben Ergen. Duman'ın herhangi bir şarkısının bir dizesi onların bütün şarkılarına bedel, ne anlar onlar sen bakma onlara @mrt-06![]()
Bencede Duman iyidir @mrt-06 seni bu sezon baya sevecekYa biri gitmiş İrem Derici seçmiş, diğeri Gülben Ergen. Duman'ın herhangi bir şarkısının bir dizesi onların bütün şarkılarına bedel, ne anlar onlar sen bakma onlara @mrt-06![]()
Aynen gözüme girdi kardeşin
Aaa @xBUGRAx sana iltifatlar düzüyorduAynen gözüme girdi kardeşin
@xBUGRAx den de gözlüğü yedik, daha yarışma başlamadan aramız açılmaya başladıİnşallah bir an önce elenir de her hafta her hafta düşük puanlar vermek zorunda kalmam kendisine, bir kere basayım biri elensin gitsin kurtulalım hemen
![]()
Aynen gözüme girdi kardeşin
@xBUGRAx den de gözlüğü yedik, daha yarışma başlamadan aramız açılmaya başladıİnşallah bir an önce elenir de her hafta her hafta düşük puanlar vermek zorunda kalmam kendisine, bir kere basayım biri elensin gitsin kurtulalım hemen
![]()
Ama Gülben Ergen nedir ya şarkıcı mı kalmadı koca Türkiye'deDışı tatlı içi ekşi şeker çıktı bu.@Çiğdem-
Sana ne sen beğenmiyorsun diye seçmeyecek miyiz?Ya biri gitmiş İrem Derici seçmiş, diğeri Gülben Ergen. Duman'ın herhangi bir şarkısının bir dizesi onların bütün şarkılarına bedel, ne anlar onlar sen bakma onlara @mrt-06![]()
3 Yarışmacı alamadık malesef yeni başvuranlarda oluyor amaAma Gülben Ergen nedir ya şarkıcı mı kalmadı koca Türkiye'deSen en iyisi değiştir şunu da beni de kazan
![]()
Hayırdır ne bu ciddiyet?Sana ne sen beğenmiyorsun diye seçmeyecek miyiz?
Uyuz yorum yaptığın için olabilir.Hayırdır ne bu ciddiyet?![]()
Doğru sen de haklısınHanım programı için Show TV'ye.Gülben her şeyden önce anne ne olabilir..
![]()
Değiştirirsem Seda Sayan'ı alırım bu sefer de.@Çiğdem-
Aman yok vazgeçtim Gülben iyidir3 Yarışmacı alamadık malesef yeni başvuranlarda oluyor ama![]()
Seçmiş olanlar Atacan gibi değiştirebilirler ama @xBUGRAx a Gülben yakıştı bence 3.sezonda 9 hafta gitmişti Bugrada 5 hafta gider herhalde![]()
![]()
![]()
Eleştireceğim tabi benim gibi saygın bir jüri üyesinin fikirlerine kulak vermek zorundasınUyuz yorum yaptığın için olabilir.İrem'i eleştirmek sana mı düşmüş .ss
Bak ya nasıl şurup oldu yine.@Çiğdem-
İlk okulda ne söylerdik bu şarkıyı en çok izlediğimiz dizilerdendi kütük duygulandırdı beni gece geceAman yok vazgeçtim Gülben iyidirDadı dadı o bir dadı dadı
![]()
Böyle bir şeydi galiba o müthiş dizisinin şarkısı
![]()