eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Senin sevdiklerini genelde forum sevmiyor :A :A :A

Ahh destere siz olucak yine bu sezonda :( :( :(
Forumla uyuşamıyoruz biz ne yapalım, ama en iyi sezon benle @Tolstoyevski nin final yaptığı sezondu kalite tavan yapmıştı o zaman Erkin Baba ve FD ile :A

destere habersizce gittiğine göre ya tutup kolundan askere götürdüler ya da evlendi unut onu sen artık :A

Forumla uyuşamıyoruz biz ne yapalım, ama en iyi sezon benle @Tolstoyevski nin final yaptığı sezondu kalite tavan yapmıştı o zaman :A

destere habersizce gittiğine göre ya tutup kolundan askere götürdüler ya da evlendi unut onu sen artık :A
Aaaa @Tolstoyevski bu sezon olmaması eksiklik tabi :( ama oda jurinin keyfini sürsün :A

destere hiç habersiz gitmezdi Haziranda gidiyorum derdi Nisanda kayboldu :( Rüyamda gördüm zaten Başım belada asker kaçağıyım hogatha mesajı yazdı bana foruma girip :F

Aaaa @Tolstoyevski bu sezon olmaması eksiklik tabi :( ama oda jurinin keyfini sürsün :A

destere hiç habersiz gitmezdi Haziranda gidiyorum derdi Nisanda kayboldu :( Rüyamda gördüm zaten Başım belada asker kaçağıyım hogatha mesajı yazdı bana foruma girip :F
O niye katılmadı ki çok da hevesliydi aslında :A Ben bir ara yoktum o zaman bir şeyler olmuş galiba :A