Aaa bilmiyorumkı cnmO niye katılmadı ki çok da hevesliydi aslındaBen bir ara yoktum o zaman bir şeyler olmuş galiba
![]()
Gerçi katılmamaları iyi olmuş önceki katılanlardan bir kaç kişinin çünkü yer çok çabuk doldu juriyede adam lazım
Aaa bilmiyorumkı cnmO niye katılmadı ki çok da hevesliydi aslındaBen bir ara yoktum o zaman bir şeyler olmuş galiba
![]()
İyi iyi jüri böyle zevk sahibi kişilerden oluşsun da beğenmediklerimizi şutlayalım el birliğiyleAaa bilmiyorumkı cnmAma juride lazım @mesmeso61 u da gözlemci gibi alamadık az önce oda başvuru yapmayı sordu ama başvuruyu kapattık öcnesinde belki alınabilirdi ama şuan ikili elemede sıkıntı olur
Gerçi katılmamaları iyi olmuş önceki katılanlardan bir kaç kişinin çünkü yer çok çabuk doldu juriyede adam lazım![]()
![]()
![]()
Aaa bize göre zevk sahibi yarışanlara göre tuhaf jurilerİyi iyi jüri böyle zevk sahibi kişilerden oluşsun da beğenmediklerimizi şutlayalım el birliğiyle![]()
Zülfü Livaneli daha iyiydi, üzgünüm @mrt-06@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
![]()
Yahu @mrt-06, ilk turda eleneceğini düşünüp mü değiştirdi acaba tercihini?@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
![]()
Onu "Duman" ederim, "Mor ve Ötesi" kalır geride.
Mustafa Özarslan daha iyiydi. Gerçi Selda da iyidir.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
mrt-06 dan sonra @batuhankaralar da şarkıcı değiştirdi. Başvurumuz kapandığı için yeni isteyenlerden tekrar özür diliyoruzŞarkıcısı olanlar Ağustosa kadar değiştirebilirler isterseler herkese başarılar
Tam kadroyu görmek isteyen ana sayfaya bakabilir
Selda Bağcan
![]()
Gavur İzmirli @MasacRE- beğendiyse tamamdır.Oo şu zevksiz @mrt-06 ya bak sen şaşırttı beni 😱
Reytinglerinden memnun değilim.
Kanka yükselmiş bu hafta İrem Derici ile yükselirse oy iyi verReytinglerinden memnun değilim.![]()
Sen Duman'a meydan okudun dün o yüzden şüpheliyim.Kanka yükselmiş bu hafta İrem Derici ile yükselirse oy iyi ver![]()
Senin için ön yargılarımı yıkmak istiyorum ama bilmiyorumSen Duman'a meydan okudun dün o yüzden şüpheliyim.![]()
Iyyy Manga ergen şeyi. Asla almam.Senin için ön yargılarımı yıkmak istiyorum ama bilmiyorumYol yakınken değiş ne bileyim Manga falan al
![]()
Mustafa Özarslan ile yarışırdım ama ilk 4-5 haftada ya elenirdim, ya da sonrasında iddialı şarkı bulamazdım. Forumun müzik zevkinden dolayı mecburi kararMustafa Özarslan daha iyiydi. Gerçi Selda da iyidir.![]()
Sen şunu dinle de sonra ergen şeyi de hadsizIyyy Manga ergen şeyi. Asla almam.![]()
Sağlık olsunMustafa Özarslan ile yarışırdım ama ilk 4-5 haftada ya elenirdim, ya da sonrasında iddialı şarkı bulamazdım. Forumun müzik zevkinden dolayı mecburi karar![]()