Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayollEtkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.
Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayollEtkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.
Aç dinle bilirsin çok popüler bir şarkıydı ama Giresun'da popülerliği yakalamış mıdır bilememİsimden senin şarkıyıda çıkaramadım bir dinlemem lazım
Özledim valla ya uzunca süredir albüm bekliyoruz seve seve Sılayı sevdik keşke Demeti sevseydimSıla sevgin mi kabardı gece gece?Ben de bırakayım o zaman Sıla’yı oylamak isterdim.
Of Of’a güveniyorum dedim zaten.Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayoll
O önce kilo alsın.
Cicili bicili rüyalar ben daha şarkı yapacamOf Of’a güveniyorum dedim zaten.
Neyse ben kaçıyorum yeter bu kadar, fazlasıyla kaldım zaten. İyi geceler.
Zaten kilo alamadığı iiçin uçarak dolaşıyorO önce kilo alsın.Zaten estetikletmediği biryeri kalmadı.
Şarkıyı dinle
Her ay yeni single gelirdi ne güzel.Özledim valla ya uzunca süredir albüm bekliyoruz seve seve Sılayı sevdik keşke Demeti sevseydim
Bu videolar hep hatıra, eski yarıştığım şarkıları senin kanalından izlemek hoşuma gidiyor, anılarım tazelenmiş oluyor.İyiki @Bully önceden yarışmış Recaplar hazır oluyor , tam görmek istediğim yarışmacı modeli
Güzel şarkı İsmail'im ama her şarkı iddialı olduğundan sıralamada yeri nasıl olacak göreceğiz.
Bu hafta gerek sözleri gerekse klibiyle dikkat çeken “Bi An Gel” ile karşınızdayız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Ben elenmeyeyim de.
Şimdi Hande'yi de gördüm yani cidden öyle.
Bu şarkıdan korkuyordum açıkçası ama yine de bu turları hak eden bir şarkı. @bazinga’nın tam puanı bile cepte değil.Güzel şarkı İsmail'im ama her şarkı iddialı olduğundan sıralamada yeri nasıl olacak göreceğiz.
@bazingaBu şarkıdan korkuyordum açıkçası ama yine de bu turları hak eden bir şarkı. @bazinga’nın tam puanı bile cepte değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?