Battı balık yan gider
Battı balık yan gider
Bu hafta napacaksın bakalım AlamancıBu hafta sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan, içimizi ısıtan samimi klibiyle ve bir Aşk-ı Memnu klasiği de olan 'Bu Böyle' diyoruz. Herkese bol şans.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Nereye gidiyor.![]()
Senden kaçıyor oğlan yurt dışına sanırımUzaklara...
İyiki @Bully önceden yarışmış Recaplar hazır oluyor , tam görmek istediğim yarışmacı modeliSen İstanbul'sun...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @gözlemci @GunesinOglu @denizz19
Dinledin ve tanıdın dimi?Şarkının adını şuan duydum ama dinlediğimde tanıyabilirim tanıyamazsam ayvayı yersin![]()
![]()
![]()
Dinlemedim 2010 dan sonra yapılmışsa bilmiyorumdur isminden tuhaf şarkı havası veriyor ama dinleyince görecezDinledin ve tanıdın dimi?![]()
2009’da çıktı, bir yılla kurtarmışım desene.Dinlemedim 2010 dan sonra yapılmışsa bilmiyorumdur isminden tuhaf şarkı havası veriyor ama dinleyince görecez![]()
![]()
![]()
Hem bilinmeyen şarkı hemde klipte kapanmışsa kesin elendin2009’da çıktı, bir yılla kurtarmışım desene.Gülşen’in başındaki avizeyi beğendin mi?
![]()
Bu klibi o kadar açık değil ama yine vücudunu sergilemiş orası ayrı.Hem bilinmeyen şarkı hemde klipte kapanmışsa kesin elendin![]()
![]()
![]()
Recabınıda bildir şimdi burdaykanBu klibi o kadar açık değil ama yine vücudunu sergilemiş orası ayrı.![]()
İyi hatırlattın yine unuturdum kesin.Recabınıda bildir şimdi burdaykan![]()
Bildirde bir dinleyelim şu tuhaf şarkıyıİyi hatırlattın yine unuturdum kesin.![]()
Dinledim evet ilk defa duydum şuan şu haftaya saklayacak kadar ne yaşadın ayollİyi hatırlattın yine unuturdum kesin.![]()
Gayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Dinledim evet ilk defa duydum şuan şu haftaya saklayacak kadar ne yaşadın ayoll![]()
![]()
![]()
Benim şarkım hangisi öyle bir şey mi varmışGayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Bu haftadan sonra asıl şarlılar gelecek zaten, senin şarkın da var sırada.
![]()
İki tam puan verebileceğim şarkı var demiştin biri Her Gece’ydi biri de o işte.Benim şarkım hangisi öyle bir şey mi varmış![]()
![]()
![]()
Be Adam mı başka aklıma gelmiyor şuanİki tam puan verebileceğim şarkı var demiştin biri Her Gece’ydi biri de o işte.![]()
Gerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimiBe Adam mı başka aklıma gelmiyor şuan![]()
![]()
![]()