Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayollEtkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.![]()
Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayollEtkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.![]()
Aç dinle bilirsin çok popüler bir şarkıydı ama Giresun'da popülerliği yakalamış mıdır bilememİsimden senin şarkıyıda çıkaramadım bir dinlemem lazım![]()
![]()
![]()
Özledim valla ya uzunca süredir albüm bekliyoruz seve seve Sılayı sevdik keşke Demeti sevseydimSıla sevgin mi kabardı gece gece?Ben de bırakayım o zaman Sıla’yı oylamak isterdim.
Of Of’a güveniyorum dedim zaten.Of Of a güvenmeyipte o ne olduğu belli olmayan şarkıyamı güveniyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
O önce kilo alsın.
Cicili bicili rüyalar ben daha şarkı yapacamOf Of’a güveniyorum dedim zaten.
Neyse ben kaçıyorum yeter bu kadar, fazlasıyla kaldım zaten. İyi geceler.![]()
Zaten kilo alamadığı iiçin uçarak dolaşıyorO önce kilo alsın.Zaten estetikletmediği biryeri kalmadı.
![]()
Şarkıyı dinle
Her ay yeni single gelirdi ne güzel.Özledim valla ya uzunca süredir albüm bekliyoruz seve seve Sılayı sevdik keşke Demeti sevseydim![]()
Bu videolar hep hatıra, eski yarıştığım şarkıları senin kanalından izlemek hoşuma gidiyor, anılarım tazelenmiş oluyor.İyiki @Bully önceden yarışmış Recaplar hazır oluyor , tam görmek istediğim yarışmacı modeli![]()
Güzel şarkı İsmail'im ama her şarkı iddialı olduğundan sıralamada yeri nasıl olacak göreceğiz.
Bu hafta gerek sözleri gerekse klibiyle dikkat çeken “Bi An Gel” ile karşınızdayız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Ben elenmeyeyim de.
Şimdi Hande'yi de gördüm yani cidden öyle.
Bu şarkıdan korkuyordum açıkçası ama yine de bu turları hak eden bir şarkı. @bazinga’nın tam puanı bile cepte değil.Güzel şarkı İsmail'im ama her şarkı iddialı olduğundan sıralamada yeri nasıl olacak göreceğiz.![]()
@bazingaBu şarkıdan korkuyordum açıkçası ama yine de bu turları hak eden bir şarkı. @bazinga’nın tam puanı bile cepte değil.![]()