eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Burada böyle bir eser var. Ersay Üner hatırına yüksek gelir. :A

Gökhan Özen hatırına yüksek gelir. :A

Bir de @denizz19 var, o da Gökhan Özen hayranı. Sesi de bir hayli benziyor. O da yüksek verir. :A

Özcan Deniz'in tokat gibi sesi, Güney Çoban'ın muhteşem söz yazarlığı hatırına yüksek gelir. :A

Berkay hatırına yüksek gelir. :A

Bak, bu da iyiydi. Burada kendi hatırına yüksek gelebilir. :A

Bana bunlarla gel, yüksek gelsin. :A

Bozuyorum Yeminimi listemde var o şarkıda gittiğin haftaya denk gelir kesin ben bi fenalık geçiririm. :A

Bu şarkıların hepsiyle de elenirsin @Billy Kane :A

Anca Bozuyorum Yeminimi iyi alabilir. :D
Bu kadar sevmediği bir şarkıcının bütün şarkılarını bilmesi de ayrıca incelenmesi gereken bir durum :A

Popüler şarkıcı olduğu için, her yerden denk geliyor. :A

Önce buraya ataydın bi videoyu. :A

Yine çok zorlu bir hafta, herkese başarılar. :D Senin de emeklerine sağlık her zamanki gibi. :bhr:

Bu şarkı o kadar berbat değil şimdi hakkını yemeyelim :A 3 haftalık 1 puan verme serimi sonlandırırım ama nasıl bir puan veririm bilemem diğer şarkılar da iddialı sonuçta :A
Aaa gerçekten çok zor bir hafta siz rahatsınız tabi ama @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @Billy Kane @dreamy diken üstünde oturuyorlardır büyük ihtimalle :F @xBUGRAx Kaktüsün üstünden kalkmıyor gerçi ilk haftadan beridir artık koltukta bile rahat edemiyor orda ediyor :A :A :A

Döşek gibi hazırlamış :A :A :A
19369521289_d6ee584877_b.jpg

Bu hafta Değmezsin Ağlamaya şarkımıza desteklerinizi bekliyoruz efendim çok özel sözlere sahip bir şarkı. :A