Yani beğenmedim bu çok iyiŞarkıyı yine hatırlamadım @MayısKralı kullanmısmı diye baktım bakmışkan verdiğim oyada baktım çünkü hiç hafızamda yok baktım ve![]()
![]()
![]()
Yani beğenmedim bu çok iyiŞarkıyı yine hatırlamadım @MayısKralı kullanmısmı diye baktım bakmışkan verdiğim oyada baktım çünkü hiç hafızamda yok baktım ve![]()
![]()
![]()
Ben söze değıl ritme göre oyluyorum şimdiden söylim sonra aa uu ee deme.Bu hafta Değmezsin Ağlamaya şarkımıza desteklerinizi bekliyoruz efendim çok özel sözlere sahip bir şarkı.![]()
Hahha evet su ile geçinmiyor bu stüdyo cimri @Aserat dünyasının parasını istiyorŞu anda öyle mi bakıyorsun![]()
Slow şarkıda ritm ara bulabilirsen oylaBen söze değıl ritme göre oyluyorum şimdiden söylim sonra aa uu ee deme.![]()
Bozuk saat bir kere de olsa doğru gösterir
Durup dururken övmezsin sen.Ayy senide övmesek ayrı dert övsek ayrı dert![]()
![]()
![]()
Durup dururken övmezsin sen.![]()
Hanginiz elenecek bakalım @dreamy mı sen mi Deniz bey miBozuk saat bir kere de olsa doğru gösterir![]()
Bazinga Bey
İkiside benim şarkıma göre zayıf benim şansım daha yüksek.
Bir tane tam puan garanti şu anda bakalım nolacak.
Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmişBazinga Bey![]()
Sen iyi şarkılarını çoktan bitirdin 3 tane vardı işteİkiside benim şarkıma göre zayıf benim şansım daha yüksek.![]()
Senin bildiğin sadece bu 3 şarkı var diyelim.Sen iyi şarkılarını çoktan bitirdin 3 tane vardı işte![]()
![]()
![]()
Tuhaf şarkı sever başkanı beğenmiş zaten elenmen oyüzden garanti ayollBir tane tam puan garanti şu anda bakalım nolacak.Takdir halkımızın
![]()
Ebru Gündeş'i bile kıskandı.Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş![]()
![]()
Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim![]()
![]()
@Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Bu hafta şarkını iyilerden görmüyorsundur umarımSenin bildiğin sadece bu 3 şarkı var diyelim.![]()
İncecik ses yorumuyla alıştık kadın sankı 10 tane bıyıklı erkek kaçmıs içine gibi okuyor o nasıl sesEbru Gündeş'i bile kıskandı.
Taş gibi okuyor, bu da muhtemelen ilk olarak ondan dinlememden kaynaklı.![]()