eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Sonuç gecesinde kim olmazsa onu eleyecez sayı azaldı bizde stüdyonun döner sermayesini düşünmek zorundayız :A :A :A @Bully @xemrexxx @Afet Güçverir
,saKHIJ4QHU-WHjwkqm7KsQ.jpg
Bizlik bir sıkıntı yok, Pazartesi ben her türlü olacağım yine Yalın'ı temsilen. :A Olmayanlar düşünsün. :A

Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş :A :A :A

Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim :F :F :F @Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Ebru'nun muhteşem yorumundan sonra Kenan'ın yorumu demode kalmış. :A Elenecekse Ebru yüzünden elenecek Kenan. :A

Yorum konusuna bak, bölüm yayınlanırken Pera'nın şarkı söylediğini yazdım. Sen Mor ve Ötesi diye diretirken, ben "Pera" diyordum. :)
Hhaha mesala o adam benzer yorumla okumuş tarzı ama Ebru o boru sesiyle o ince pop şarkıya bulaşmamalıydı ikisi çok farklı şeyler :A :A :A

Ebru'nun muhteşem yorumundan sonra Kenan'ın yorumu demode kalmış. :A Elenecekse Ebru yüzünden elenecek Kenan. :A
Özellikle övüyorsunuz diye baktım :A O şarkının hakkı ince sesle vlla Ebru Müslüm baba gibi okuyunca şarkıdan soğudum :F Tarzı değil şuan Kenandan dinliyorum tekrar kulaklarımın temizlenmesine ihtiyacı var :A :A :A

Özellikle övüyorsunuz diye baktım :A O şarkının hakkı ince sesle vlla Ebru Müslüm baba gibi okuyunca şarkıdan soğudum :F Tarzı değil şuan Kenandan dinliyorum tekrar kulaklarımın temizlenmesine ihtiyacı var :A :A :A
İşte o sana göre öyle, Ebru yenilik ve tempo katmış şarkıya. :A 2012 senesinde çok dinledim radyolarda. :D

Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş :A :A :A

Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim :F :F :F @Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Vur Yüreğim de eski. Onu da harcarlar belki. :(

İşte o sana göre öyle, Ebru yenilik ve tempo katmış şarkıya. :A 2012 senesinde çok dinledim radyolarda. :D
Boru sesiyle şarkının içine etmiş bence hiç tarzı değil şarkının söyleniş tarzıda ortada Ebru ne alaka ayoll :A :A :A

@bazinga ı tutuyorum bu sefer :A :A :A @Arslan Bey