eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak :A :A :A

Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor :A :A :A @dreamy
Sonunda inatçı keçi olduğunu kabul etti. :A

Aaa gerçekten çok zor bir hafta siz rahatsınız tabi ama @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @Billy Kane @dreamy diken üstünde oturuyorlardır büyük ihtimalle :F @xBUGRAx Kaktüsün üstünden kalkmıyor gerçi ilk haftadan beridir artık koltukta bile rahat edemiyor orda ediyor :A :A :A

Döşek gibi hazırlamış :A :A :A
19369521289_d6ee584877_b.jpg

Rahatım be bu hafta. :A

Erkekler iyice içine etsin diyorsun tamamen bir halletsin :A :A :A
Fi tarihine gitsek, anaerkil toplum yapısına sahip olduğumuz için; yani kadınların doğurganlığı kutsal sayıldığı için, kadın hükmü geçerdi. Bu mantıkla, fi tarihine gidip gelmemiz lazım ülke olarak. Oraya gitmeye başladık zaten. :A

Fi tarihine gitsek, anaerkil toplum yapısına sahip olduğumuz için; yani kadınların doğurganlığı kutsal sayıldığı için, kadın hükmü geçerdi. Bu mantıkla, fi tarihine gidip gelmemiz lazım ülke olarak. Oraya gitmeye başladık zaten. :A
Her geçen yıl geri gidiyoruz gerçekten çok az kaldı o döneme :A :A :A

@MasacRE- Eski zaman adamıyla yarışıyordu MS aklıma o geldi :F Fi tarihinden klipler çekiyordu :A :A :A

İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak :A :A :A

Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor :A :A :A @dreamy
Tabii evet senin deyiminle terapi merkezi gibi burası. :Z

Her geçen yıl geri gidiyoruz gerçekten çok az kaldı o döneme :A :A :A

@MasacRE- Eski zaman adamıyla yarışıyordu MS aklıma o geldi :F Fi tarihinden klipler çekiyordu :A :A :A
Özdemir Asaf'ın efsane eserlerinden ve Feridun Düzağaç'ın da efsane şarkılarından. Fi tarihinden bir eser değil aslında. Günümüzde de yerini koruyan bir şarkı. :)