Söyle Çiko. Etiket yapıyorsun da, ne demek istediğini söylemiyorsun.
1 mesaj yukarıda etiketin olmadı yineSöyle Çiko. Etiket yapıyorsun da, ne demek istediğini söylemiyorsun.![]()
Sonunda inatçı keçi olduğunu kabul etti.İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak![]()
![]()
Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor![]()
![]()
@dreamy
Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş![]()
![]()
Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim![]()
![]()
@Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Aaa gerçekten çok zor bir hafta siz rahatsınız tabi ama @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @Billy Kane @dreamy diken üstünde oturuyorlardır büyük ihtimalle@xBUGRAx Kaktüsün üstünden kalkmıyor gerçi ilk haftadan beridir artık koltukta bile rahat edemiyor orda ediyor
![]()
![]()
Döşek gibi hazırlamış![]()
![]()
![]()
Senin neyi sevdiğin ortada şarkıyla alakası yokBen seviyorum klipteki oğlan da iyi.![]()
Kaktüsler artık yataktan rahat geliyor sanaRahatım be bu hafta.![]()
Kaktüsler artık yataktan rahat geliyor sana![]()
![]()
![]()
Millet zaten siyasete atıl diyor sende başbakan olursun diyorsun demek ışık var![]()
Binali Yıldırım'a döndü "mağzeme" yazarken.![]()
Önce Başbakan olursun, sonra Başbakanlık düşer, TBMM Başkanı olursun.
Cumhur başkanına kadar yolu var , ben olmasamda bir gün türkiyeyi kadınlar yönetecek zaten ama bakarsın bende olabilirim sizin destekleriniz yeterÖnce Başbakan olursun, sonra Başbakanlık düşer, TBMM Başkanı olursun.![]()
Şöyle bir 50 yıl geçmesi lazım. Ülkeye her şey geç geliyor.Cumhur başkanına kadar yolu var , ben olmasamda bir gün türkiyeyi kadınlar yönetecek zaten ama bakarsın bende olabilirim sizin destekleriniz yeter![]()
Erkekler iyice içine etsin diyorsun tamamen bir halletsinŞöyle bir 50 yıl geçmesi lazım. Ülkeye her şey geç geliyor.![]()
Fi tarihine gitsek, anaerkil toplum yapısına sahip olduğumuz için; yani kadınların doğurganlığı kutsal sayıldığı için, kadın hükmü geçerdi. Bu mantıkla, fi tarihine gidip gelmemiz lazım ülke olarak. Oraya gitmeye başladık zaten.Erkekler iyice içine etsin diyorsun tamamen bir halletsin![]()
![]()
![]()
Her geçen yıl geri gidiyoruz gerçekten çok az kaldı o dönemeFi tarihine gitsek, anaerkil toplum yapısına sahip olduğumuz için; yani kadınların doğurganlığı kutsal sayıldığı için, kadın hükmü geçerdi. Bu mantıkla, fi tarihine gidip gelmemiz lazım ülke olarak. Oraya gitmeye başladık zaten.![]()
Tabii evet senin deyiminle terapi merkezi gibi burası.İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak![]()
![]()
Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor![]()
![]()
@dreamy
Özdemir Asaf'ın efsane eserlerinden ve Feridun Düzağaç'ın da efsane şarkılarından. Fi tarihinden bir eser değil aslında. Günümüzde de yerini koruyan bir şarkı.Her geçen yıl geri gidiyoruz gerçekten çok az kaldı o döneme![]()
![]()
@MasacRE- Eski zaman adamıyla yarışıyordu MS aklıma o geldiFi tarihinden klipler çekiyordu
![]()
![]()