eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

15 haftalık bir maratonu çıkarmana imkan yoktu, sadece biraz daha geciktirebilirdin elenmeni o kadar :A
Çok kaliteli, çok iyi bir müzik grubuydu ama işte dediğin gibi, herkese hitap etmediği için çok fazla gidemeyebilirdim. :A

Birkaç yıla kendilerini aşacaklardı muhtemelen, o zaman da katılabilirdim. :A

Kullandım sen o sezonu hatırlamıyorsun bence :A
Önceki sezonlarda ne kullanılmış kaç puan vermişim hiç biri aklımda yok şarkıları yeni dinliyor gibi oyluyorum ama bu şarkı yine tuhaf geldi bana bir bakayım sen kullanmışmısın diye verdiğim oyuda görünce neden böyle hissettiğimi anladım :A :A :A @denizz19

Seninde oyunu bekliyoruz bu hafta :A

Erkin Koray olduğuna göre, esas @Tolstoyevski'nin başarısı büyük. Erkin Koray daha eski ve herkese hitap etmiyor. Feridün Düzağaç, yine günümüze yakın. :A

Yok be Erkin Koray daha çok hitap ediyor foruma sen de ne yaptın o kadar da değil :A Her hafta tepedeydi zaten adam ben can çekişe cekişe çıktım finale :A @Çiğdem-
Arslan Bey haklı @MasacRE- in başarısı falan yoktu :A Millet ciddiye almadı her hafta ha geberedem ha geberecem diye diye aradan sıyrıldı :A :A :A @Bully

Önceki sezonlarda ne kullanılmış kaç puan vermişim hiç biri aklımda yok şarkıları yeni dinliyor gibi oyluyorum ama bu şarkı yine tuhaf geldi bana bir bakayım sen kullanmışmısın diye verdiğim oyuda görünce neden böyle hissettiğimi anladım :A :A :A @denizz19

Seninde oyunu bekliyoruz bu hafta :A
Niye elenmiş mi bu şarkı :A

Aaa yok sen içini rahat tut zirvede olacağın garanti :A :A :A

Sunucu Oyları
11 Deniz Seki
11 Neşet Ertaş
11 Sibel Can
11 Ariana Grande
11 Shakira
10 Gökhan Türkmen
10 Candan Erçetin
9 Nilüfer