Çeyrek görememiş işte en azından final turlarına atman lazımBaşarılıymış ben başarısız olmuş, unutulan isimleri parlatmak istiyorum.![]()
Çeyrek görememiş işte en azından final turlarına atman lazımBaşarılıymış ben başarısız olmuş, unutulan isimleri parlatmak istiyorum.![]()
Çeyrek görememiş işte en azından final turlarına atman lazım![]()
![]()
![]()
Ooo hele bu sezon bitsinde yarıda kalma ihtimalide var çıldıran yarışmacılar oluyorBakalım bu arada ne zaman olacak 9. sezon.![]()
Özelden rahatsız ediyor![]()
Önceki sezonlarda ne kullanılmış kaç puan vermişim hiç biri aklımda yok şarkıları yeni dinliyor gibi oyluyorum ama bu şarkı yine tuhaf geldi bana bir bakayım sen kullanmışmısın diye verdiğim oyuda görünce neden böyle hissettiğimi anladım![]()
![]()
@denizz19
Seninde oyunu bekliyoruz bu hafta![]()
Geçen de Dan Dan’ın videosunu atmıştın. Klipleri ne kadar olay kadının.
Buğra'yı üzme Burak melunu.
Listeni görmek istiyorum hoş zaten 2 şarkını kesin biliyorum da hatta 3-4 tanesiniBundan sonraki tüm şarkıları seversin diye tahmin ediyorum. @Çiğdem- beğenmemişse iyi gider zaten, bir istisna olmaz umarım.![]()
Ağlasın kendisine umrumda bile değilBuğra'yı üzme Burak melunu.
Senin yerinde ben olsam ve şu resmi bana atmış olsa, vicdan azabından kahrolurdum, çok can alıcı bir yerden vurmuş.![]()
Buğra'yı üzme Burak melunu.
Senin yerinde ben olsam ve şu resmi bana atmış olsa, vicdan azabından kahrolurdum, çok can alıcı bir yerden vurmuş.![]()
Aaa nekadar gaddarca gerçekten 😱😱😱 Kütük @MasacRE- bozuyor bunların arasını ben biliyorum Maskeliye o gaz veriyorAğlasın kendisine umrumda bile değil
Yoo hiç etkilenmedim![]()
Forumdan kaybolmada o yeter cnmBen bu haftada oy kullanamam valla evde oturdugum bir gunum yok hic her gun dershane okul oyle geciyor![]()