eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Ayrıca hatayı sen de yapmışsın sayılır. Başta uyarmadın. Geçen sefer olduğunda aynı anda uyardın. :A
İncelemiyorum kı oylar yağmur gibi geliyor adres çubuğuna sıralayıp hızlı hızlı yapıştırıyorum :A

Puan durumuna geçirmediğim oylardan benimde haberim olmuyor şuan oyların çoğunu bende bilmiyorum durum ne :A :A :A

Bu terbiyesiz kadının yarışmadan derhal diskalifiye edilmesini talep ediyorum :A @Çiğdem- @Billy Kane @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Arslan Bey @dreamy @xBUGRAx @Maskeli Fedai

Opera Anlık Görüntü_2018-09-24_154132_eksiup.com.png

Oysa Türkçe yazma konusunda birbirlerine ne kadar çok benziyorlar. İkisi de katlediyor dili. :)
Aaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyordu :F :F :F Demet ile benziyoruz birbirimize @Billy Kane elemeyecem bu hafta seni :A :A :A @MasacRE- @Bully @serhatt @xemrexxx

Demet Akalın'dan bile kötü Türkçe kullananı ilk defa görüyorum :A Demet'in yazısı TDK'dan çıkmış gibi kalmış kadının yanında :A
Demet Akalın'ın bir ara twitter'da tercümanı çıkmıştı, düşün. :A

Hiç değilse, "herkez" dediğine şahit olmadım. Tamam, genel olarak "-ki"leri yanlış yazıyor da, en azından onu görmedim. :A

Aaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyordu :F :F :F Demet ile benziyoruz birbirimize @Billy Kane elemeyecem bu hafta seni :A :A :A @MasacRE- @Bully @serhatt @xemrexxx

Sayende @Çiğdem- in sempatisini kazandım eyvallah bro. :A
Çiğdem de terbiyesiz çıktı nereden bileyim böyle olacağını, bir de ben küfür argo sevmem, kullananlardan da nefret ederim diyordu kız :A