Ayrıca hatayı sen de yapmışsın sayılır. Başta uyarmadın. Geçen sefer olduğunda aynı anda uyardın.
Ayrıca hatayı sen de yapmışsın sayılır. Başta uyarmadın. Geçen sefer olduğunda aynı anda uyardın.
İncelemiyorum kı oylar yağmur gibi geliyor adres çubuğuna sıralayıp hızlı hızlı yapıştırıyorumAyrıca hatayı sen de yapmışsın sayılır. Başta uyarmadın. Geçen sefer olduğunda aynı anda uyardın.![]()
Çukur , Beşiktaş maçı ama Milli Takım varkanda biz yayın yapıp 1.ci oluyorduk bunlar ne ki cnm
Demet gözüme girdi ecünnüye güzel demişBu terbiyesiz kadının yarışmadan derhal diskalifiye edilmesini talep ediyorum@Çiğdem- @Billy Kane @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Arslan Bey @dreamy @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Oysa Türkçe yazma konusunda birbirlerine ne kadar çok benziyorlar. İkisi de katlediyor dili.Bu terbiyesiz kadının yarışmadan derhal diskalifiye edilmesini talep ediyorum@Çiğdem- @Billy Kane @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Arslan Bey @dreamy @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Kız hani halktan sıradan kadınlar ecünnü değildi
Reklam yapıyor masum değil Demet üzerindenKız hani halktan sıradan kadınlar ecünnü değildi![]()
Demet Akalın'dan bile kötü Türkçe kullananı ilk defa görüyorumOysa Türkçe yazma konusunda birbirlerine ne kadar çok benziyorlar. İkisi de katlediyor dili.![]()
Aaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyorduOysa Türkçe yazma konusunda birbirlerine ne kadar çok benziyorlar. İkisi de katlediyor dili.![]()
Eleştiriyor işte tamam o da çok doğru bir dille eleştirmemiş de Demet'in söylediği de ayrı bir olayReklam yapıyor masum değil Demet üzerinden![]()
![]()
![]()
Demet Akalın'ın bir ara twitter'da tercümanı çıkmıştı, düşün.Demet Akalın'dan bile kötü Türkçe kullananı ilk defa görüyorumDemet'in yazısı TDK'dan çıkmış gibi kalmış kadının yanında
![]()
Sayende @Çiğdem- in sempatisini kazandım eyvallah bro.Bu terbiyesiz kadının yarışmadan derhal diskalifiye edilmesini talep ediyorum@Çiğdem- @Billy Kane @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Arslan Bey @dreamy @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Onun hesabını kapattırdı rahatsızlık duyduğu için.Aaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyordu![]()
![]()
Demet ile benziyoruz birbirimize @Billy Kane elemeyecem bu hafta seni
![]()
![]()
@MasacRE- @Bully @serhatt @xemrexxx
Aaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyordu![]()
![]()
Demet ile benziyoruz birbirimize @Billy Kane elemeyecem bu hafta seni
![]()
![]()
@MasacRE- @Bully @serhatt @xemrexxx
Çiğdem de terbiyesiz çıktı nereden bileyim böyle olacağını, bir de ben küfür argo sevmem, kullananlardan da nefret ederim diyordu kızSayende @Çiğdem- in sempatisini kazandım eyvallah bro.![]()