Ünlü olmak için yapılan bir şey bak burada konuşuyoruz işte amacı oEleştiriyor işte tamam o da çok doğru bir dille eleştirmemiş de Demet'in söylediği de ayrı bir olay![]()
Ünlü olmak için yapılan bir şey bak burada konuşuyoruz işte amacı oEleştiriyor işte tamam o da çok doğru bir dille eleştirmemiş de Demet'in söylediği de ayrı bir olay![]()
Suratına bakmadan bunumu yazdın da ne küfürü var ayoll tipiyle dalga geçmiş işte benim gibiÇiğdem de terbiyesiz çıktı nereden bileyim böyle olacağını, bir de ben küfür argo sevmem, kullananlardan da nefret ederim diyordu kız![]()
Demek sen de ünlü olmak için bütün güzel kızları eleştiriyorsun. Foyan çıktı meydanaÜnlü olmak için yapılan bir şey bak burada konuşuyoruz işte amacı o![]()
![]()
![]()
Orada buzlanmış bir kısım var, orayı gördün değil mi?Suratına bakmadan bunumu yazdın da ne küfürü var ayoll tipiyle dalga geçmiş işte benim gibi![]()
![]()
@Arslan Bey @Billy Kane
Burası başka twtardalarda herkesn gördü yerde direk sanatcıya diyor bunu yazma amacı belliDemek sen de ünlü olmak için bütün güzel kızları eleştiriyorsun. Foyan çıktı meydana![]()
Bu terbiyesiz kadının yarışmadan derhal diskalifiye edilmesini talep ediyorum@Çiğdem- @Billy Kane @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Arslan Bey @dreamy @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Bu Demet tam bir çingeneAaa bu kadının twettarda Demet Akalın çevirmeni diye bir takipçisi var kadının dediklerini çeviriyordu![]()
![]()
Demet ile benziyoruz birbirimize @Billy Kane elemeyecem bu hafta seni
![]()
![]()
@MasacRE- @Bully @serhatt @xemrexxx
O kadar detaya girmeyelim bence. 🙄Orada buzlanmış bir kısım, orayı gördün değil mi?![]()
Bu Demet tam bir çingeneÇiğdem safı buzlanmış kısmı gördü mü acaba yoksa görmemezlikten mi geliyor
![]()
Ben de orada şüpheye düştüm şimdiO kadar detaya girmeyelim bence. 🙄
Sırf Demet Akalın için "TDK" adı altında parodi hesap açmıştım ama sonradan ilgilenmedim. Soner Sarıkabadayı'yı düzeltmiştim örneğin ama sonra uğraşasım gelmedi.Onun hesabını kapattırdı rahatsızlık duyduğu için.![]()
O sen miydin. 😱Sırf Demet Akalın için "TDK" adı altında parodi hesap açmıştım ama sonradan ilgilenmedim. Soner Sarıkabadayı'yı düzeltmiştim örneğin ama sonra uğraşasım gelmedi.![]()
Bazen saf oluyor, bazen de cin gibi, safa da yatıyor olabilir, görmemiş de olabilir, her şeyi geyiğe vurduğu için anlaşılamayabiliyor bazen kendisi
Görmemesi daha münasip.
Bu konu da öyle olduBazen saf oluyor, bazen de cin gibi, safa da yatıyor olabilir, görmemiş de olabilir, her şeyi geyiğe vurduğu için anlaşılamayabiliyor bazen kendisi![]()
Demet'ini hiç düzeltmedim.O sen miydin. 😱
Bu hafta korkum yok ikili eleme zamanları sağlam şarkılar sunacağım herkesin diline pelesenk olmuş@xBUGRAx yı istemedi bakalım seni isticek mi?![]()
Bu hfta en zyif sndin krksan ii edersin.Bu hafta korkum yok ikili eleme zamanları sağlam şarkılar sunacağım herkesin diline pelesenk olmuş![]()
Hiç sanmıyorum Değmezsin Ağlamaya çok özel bir şarkıdır ve hakkını verecek birçok kişi mevcut. @vadikızı @Felon @turkuazz @mesmeso61 özellikle bu dört isim sağlam puanlar verecektir.Bu hfta en zyif sndin krksan ii edersin.![]()
Birçok kişi mevcut diyip 4 kişiyi etiketlemen?Hiç sanmıyorum Değmezsin Ağlamaya çok özel bir şarkıdır ve hakkını verecek birçok kişi mevcut. @vadikızı @Felon @turkuazz @mesmeso61 özellikle bu dört isim sağlam puanlar verecektir.![]()
Hiç sanmıyorum Değmezsin Ağlamaya çok özel bir şarkıdır ve hakkını verecek birçok kişi mevcut. @vadikızı @Felon @turkuazz @mesmeso61 özellikle bu dört isim sağlam puanlar verecektir.![]()
Oylama yarına ertelendi abla yarın kullanırsın.iyiki etiketledin ben daha oy vermedim yaa haftalık burcu halledeyim oylarımı gönderecem