Söylediğine mi fotoğrafa mı inanayım bilemedim.Yok elemem
![]()
Söylediğine mi fotoğrafa mı inanayım bilemedim.Yok elemem
![]()
Kulağınamı gözünemi cevabı sen bulacanSöylediğine mi fotoğrafa mı inanayım bilemedim.![]()
Kulağıma inanmayı tercih ederim.Kulağınamı gözünemi cevabı sen bulacan![]()
![]()
![]()
Bir de şutlanıyormuşsun @Arslan Bey i atarız önüne çiğ çiğ yeOkula gittim bugün canım sıkkın başlasın artık.@Çiğdem-
Dur o zaman, değiştireyim hemen + kutup, olsun - kutup.
Dur o zaman, değiştireyim hemen + kutup, olsun - kutup.![]()
Ortada ağır bir şey var ki @MasacRE- herkesi etiketleyip paylaşıyor, terbiyesiz demiş bir de.Aaa şimdi dikkatlice bakınca gördüm tabikide ayoll![]()
![]()
Ortam yok ya çok saf oluyorum ya çok açık göz ama ortası yok
Forum zaten alıştı saflığıma diyecemde burada ben saf değil siz pis niyetlisiniz
![]()
![]()
Bu tweti daha önce bilmeyen birisi ilk bakışta onu fark ediyorsa içi desteredir burda pis yerine rahmetliyi kullandım daha kibar olduYukarıda Demet diye bir karalama yazısı var buzlamada onun renginden insan direk açık yazıya odaklanıyor
Aaa şimdi bunları geçelimde ohaaa ayoll 😱😱😱
Aaa şimdi dikkatlice bakınca gördüm tabikide ayoll![]()
![]()
Ortam yok ya çok saf oluyorum ya çok açık göz ama ortası yok
Forum zaten alıştı saflığıma diyecemde burada ben saf değil siz pis niyetlisiniz
![]()
![]()
Bu tweti daha önce bilmeyen birisi ilk bakışta onu fark ediyorsa içi desteredir burda pis yerine rahmetliyi kullandım daha kibar olduYukarıda Demet diye bir karalama yazısı var buzlamada onun renginden insan direk açık yazıya odaklanıyor
Aaa şimdi bunları geçelimde ohaaa ayoll 😱😱😱
Cevabımızı aldık demek ki yine saflığı tutmuş kızınOrtada ağır bir şey var ki @MasacRE- herkesi etiketleyip paylaşıyor, terbiyesiz demiş bir de.Saflığını bize suç atarak örtmeye çalışma.
Demet'i de övmüş bulunmuşsun o kadar.![]()
Safoz işteCevabımızı aldık demek ki yine saflığı tutmuş kızın@Billy Kane de seviniyordu Çiğdem Demet'imi haklı buldu diye
![]()
Sen nasıl sınıf öğretmeni olucan Burki?![]()