Oylama yarına ertelendi abla yarın kullanırsın.
Geçen hafta yüksek verdim bir tşk etmedin düşük olunca nasıl çeneniz açılıyor ya ki kaç vereceğimi bile bilmiyosun
Oylama yarına ertelendi abla yarın kullanırsın.
Harbi mi valla geçen hafta takip etmedim puanları kaç vermiştin?😳Geçen hafta yüksek verdim bir tşk etmedin düşük olunca nasıl çeneniz açılıyor ya
Harbi mi valla geçen hafta takip etmedim puanları kaç vermiştin?😳
Tamam abla teşekkürler o zaman.8 puan verdim ben sana takip etmeden anlamadan görmeden yorum yapıyosunuz
Tamam abla teşekkürler o zaman.Bu hafta daha çok seversin muhtemelen.
![]()
Allah sanada mutlu bi evlilik sağlıklı çocuklar nasip etsin ablacım.Evet ya en çok dinlediğim demet akalın şarkısı bu bakalım ne yapacam diğer şarkılarda sevdiğim şarkılar![]()
Allah sanada mutlu bi evlilik sağlıklı çocuklar nasip etsin ablacım.![]()
Eyvallah kardeşim ben sana her hafta iyi puan veriyorum bi karşılığı olmalıydı artık.@Billy Kane iyi puan aldın ilk defa![]()
Birileri kıskandı mi acabaEyvallah kardeşim ben sana her hafta iyi puan veriyorum bi karşılığı olmalıydı artık.![]()
![]()
Sevgi böyle bişey.
Sevgi böyle bişey.![]()
Sana da iyi puan verdimBenden çok verdiysen puan mutluluklar..![]()
Demet'e olan puanımı değiştirmeden susSevgi böyle bişey.![]()
Orada buzlanmış bir kısım var, orayı gördün değil mi?![]()
Bu Demet tam bir çingeneÇiğdem safı buzlanmış kısmı gördü mü acaba yoksa görmemezlikten mi geliyor
![]()
O kadar detaya girmeyelim bence. 🙄
Sırf Demet Akalın için "TDK" adı altında parodi hesap açmıştım ama sonradan ilgilenmedim. Soner Sarıkabadayı'yı düzeltmiştim örneğin ama sonra uğraşasım gelmedi.![]()
Bazen saf oluyor, bazen de cin gibi, safa da yatıyor olabilir, görmemiş de olabilir, her şeyi geyiğe vurduğu için anlaşılamayabiliyor bazen kendisi![]()
Görmemesi daha münasip.![]()
Aaa şimdi dikkatlice bakınca gördüm tabikide ayollBu konu da öyle olduForumdan da çıktı herhalde. Cevabını ancak akşam öğrenebiliriz, o da belki
![]()
Tam @Arslan Bey ’in seveceği bir şarkı, güzel bir şeyler bekliyorum.@Arslan Bey Gülşene bayılmış sanırım 9 şarkıcı olarak oylamış Gülşene oy verip diğerleriyle aynı yerde olmasına kıyamamış![]()
![]()
@dreamy
Bilmem artık.Tam @Arslan Bey ’in seveceği bir şarkı, güzel bir şeyler bekliyorum.
Sonuçların yine yarısında olacağım bu arada. Elemezsin dimi?![]()
Yok elememTam @Arslan Bey ’in seveceği bir şarkı, güzel bir şeyler bekliyorum.
Sonuçların yine yarısında olacağım bu arada. Elemezsin dimi?![]()