eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Orada buzlanmış bir kısım var, orayı gördün değil mi? :A

Bu Demet tam bir çingene :A Çiğdem safı buzlanmış kısmı gördü mü acaba yoksa görmemezlikten mi geliyor :A

O kadar detaya girmeyelim bence. 🙄

Ben de orada şüpheye düştüm şimdi :A @Çiğdem- dalga mı geçiyor ciddi mi hiçbir zaman anlayamıyorum ki :A

Sırf Demet Akalın için "TDK" adı altında parodi hesap açmıştım ama sonradan ilgilenmedim. Soner Sarıkabadayı'yı düzeltmiştim örneğin ama sonra uğraşasım gelmedi. :A

Bazen saf oluyor, bazen de cin gibi, safa da yatıyor olabilir, görmemiş de olabilir, her şeyi geyiğe vurduğu için anlaşılamayabiliyor bazen kendisi :A

Görmemesi daha münasip. :A

Bu konu da öyle oldu :A Forumdan da çıktı herhalde. Cevabını ancak akşam öğrenebiliriz, o da belki :A
Aaa şimdi dikkatlice bakınca gördüm tabikide ayoll :A :A :A Ortam yok ya çok saf oluyorum ya çok açık göz ama ortası yok :F Forum zaten alıştı saflığıma diyecemde burada ben saf değil siz pis niyetlisiniz :A :A :A

Bu tweti daha önce bilmeyen birisi ilk bakışta onu fark ediyorsa içi desteredir burda pis yerine rahmetliyi kullandım daha kibar oldu :F Yukarıda Demet diye bir karalama yazısı var buzlamada onun renginden insan direk açık yazıya odaklanıyor :A

Aaa şimdi bunları geçelimde ohaaa ayoll 😱😱😱

Bu arada millet yazı yazmayı bilmiyor gerçekten :F Bunları bir çatı altında toplayıp başkanmı olsam :A :A :A @Billy Kane @Arslan Bey @MasacRE- @Bully
depositphotos_87560280-stockafbeelding-grappige-dieren-chipmunk-met-glazen.jpg