İkili elemelerde elerlerdi bence. Dua et kullandım.Yanarımı çok erken harcadın forumun ne kadar sevdiğinide çok ekz söyledim sana![]()
![]()
![]()
İkili elemelerde elerlerdi bence. Dua et kullandım.Yanarımı çok erken harcadın forumun ne kadar sevdiğinide çok ekz söyledim sana![]()
![]()
![]()
1 Ve 2 verdiğin elenmez tahminlerin çok kötü
Farklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş.Boru sesiyle şarkının içine etmiş bence hiç tarzı değil şarkının söyleniş tarzıda ortada Ebru ne alaka ayoll![]()
![]()
@bazinga ı tutuyorum bu sefer![]()
![]()
@Arslan Bey
Hahah orasıda var tabiFarklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş.
Sen tutuyorsan sıkıntı büyük.![]()
6 verdiğim elenir gibi.1 Ve 2 verdiğin elenmez tahminlerin çok kötü![]()
![]()
3 Verdiğin elenebilir
![]()
Oy vermediğinde elenebilir6 verdiğim elenir gibi.
1 ve 2'yi hiç beğenmedim ama bencede onlar elenmez.![]()
Mor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor.Hhaha mesala o adam benzer yorumla okumuş tarzı ama Ebru o boru sesiyle o ince pop şarkıya bulaşmamalıydı ikisi çok farklı şeyler![]()
![]()
![]()
Ebru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinleŞarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş![]()
![]()
Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim![]()
![]()
@Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Sen daha Pera ile Mor ve Ötesi'ni ayırt edemedin. Sonra kalk, Ebru Gündeş'i eleştir. @MasacRE-![]()
Arslan Bey haddini bildirmiş sana, bunun üstüne laf söylenmez
Arslan Bey haddini bildirmiş sana, bunun üstüne laf söylenmez![]()
Aaa kanıtı yok halaMor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor.![]()
Bu şarkı için diyorum batırmış şarkıyıEbru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinle![]()
İşini gücünü geçen anlattık herifine selam dururkan uzun süre öyle tutulmuş heryerin donup kalmışsın ailenden biri buulup çözmese kokucakmışsın
İnsan sarrafıymışım demek kiAaa kanıtı yok halaKanıt bulunana kadar katiller bile masumdur
![]()
![]()
Kütük bey Sena konusunda oda biliyor yaşadığını goy goy olsun diye yazıyor diyordu zaten hakkımda 8 bilmişti gerçekten beni tanıyor mu ne 😱 Perramıdır Piranamıdır ne haltsa farkına vardım bende ama bizim işimiz goy goy peki tamam desem 3 gündür bu sohbetler olmayacakKanıt bulunana kadar ben anlamam oraya Pera yazdırıcaksınız
![]()
![]()
![]()
İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacakİnsan sarrafıymışım demek kiSonradan goygoya vurdun ama başta onu Mor ve Ötesi sandın önemli olan o
![]()