eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Boru sesiyle şarkının içine etmiş bence hiç tarzı değil şarkının söyleniş tarzıda ortada Ebru ne alaka ayoll :A :A :A

@bazinga ı tutuyorum bu sefer :A :A :A @Arslan Bey
Farklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş. :D

Sen tutuyorsan sıkıntı büyük. :A

Farklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş. :D

Sen tutuyorsan sıkıntı büyük. :A
Hahah orasıda var tabi :A :A :A

Bana şöyle geldi bir kadın düşün konusuyor ve erkek sesi çıkıyor ağzından vlla Ebru ile Kenan bu şarkıda bana bu etkiyi ettiler :F Burada kız Kenan , Erkek Ebru oluyor :A :A :A

Hhaha mesala o adam benzer yorumla okumuş tarzı ama Ebru o boru sesiyle o ince pop şarkıya bulaşmamalıydı ikisi çok farklı şeyler :A :A :A
Mor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor. :A

Şarkısı güzel ama eski diye forum harcar mı bilemedim bir de Ebru Gündeş yorumu diyip duruyor üyeler ben Ebrudan hiç dinlememiştim bugün ilk defa dinledim ve o boru sesiyle şarkıyı mahfetmiş :A :A :A

Kenan erkek oldu halde onun o ince yorumu süperdi Ebru boru gibi sesiyle yanı Müslüm baba pop söylüyor gibi hissettim :F :F :F @Bully @bazinga @dreamy @Arslan Bey @xBUGRAx @MasacRE- @Billy Kane @kerem
Ebru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinle :A

Oylarımı kullandım. Tamamına yakını güzel şarkılardı ama bir yerden Sonra kulak zevkimize göre oy veriyoruz ben de öyle yaptım. Artık mazur göreceğinizi düşünüyorum. :D

Arslan Bey haddini bildirmiş sana, bunun üstüne laf söylenmez :A
Mor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor. :A
Aaa kanıtı yok hala :A Kanıt bulunana kadar katiller bile masumdur :A :A :A

Kütük bey Sena konusunda oda biliyor yaşadığını goy goy olsun diye yazıyor diyordu zaten hakkımda 8 bilmişti gerçekten beni tanıyor mu ne 😱 Perramıdır Piranamıdır ne haltsa farkına vardım bende ama bizim işimiz goy goy peki tamam desem 3 gündür bu sohbetler olmayacak :A Kanıt bulunana kadar ben anlamam oraya Pera yazdırıcaksınız :A :A :A

Ebru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinle :A
Bu şarkı için diyorum batırmış şarkıyı :A :A :A Senin sesinden bile daha kalın kadının sesi :F o şarkıyı utanmamış mı batırmaya gitsin Arabeskine devam etsin :A :A :A

Aaa kanıtı yok hala :A Kanıt bulunana kadar katiller bile masumdur :A :A :A

Kütük bey Sena konusunda oda biliyor yaşadığını goy goy olsun diye yazıyor diyordu zaten hakkımda 8 bilmişti gerçekten beni tanıyor mu ne 😱 Perramıdır Piranamıdır ne haltsa farkına vardım bende ama bizim işimiz goy goy peki tamam desem 3 gündür bu sohbetler olmayacak :A Kanıt bulunana kadar ben anlamam oraya Pera yazdırıcaksınız :A :A :A
İnsan sarrafıymışım demek ki :A Sonradan goygoya vurdun ama başta onu Mor ve Ötesi sandın önemli olan o :A

İnsan sarrafıymışım demek ki :A Sonradan goygoya vurdun ama başta onu Mor ve Ötesi sandın önemli olan o :A
İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak :A :A :A

Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor :A :A :A @dreamy

Forum İstatistikleri

Konular
173,293
Üyeler
8,487
Son Üye
alius