@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.Tuhaf şarkı sever başkanı beğenmiş zaten elenmen oyüzden garanti ayoll![]()
![]()
3 Puan yazayım sana kafadan puan durumuna bitirelim haftayı![]()
![]()
![]()
@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.Tuhaf şarkı sever başkanı beğenmiş zaten elenmen oyüzden garanti ayoll![]()
![]()
3 Puan yazayım sana kafadan puan durumuna bitirelim haftayı![]()
![]()
![]()
Tokat gibi ses. Söylediği her şarkıyla insanlara tekme tokat dalan bir ses.İncecik ses yorumuyla alıştık kadın sankı 10 tane bıyıklı erkek kaçmıs içine gibi okuyor o nasıl ses![]()
![]()
![]()
Kendi dalında Arabesk/Fantazi devam etsin pop şarkılarına bir daha bulaşmasın 20 yıllık şarkıdan soğuyacaktım az kalsın beğenenleride anlamıcamTokat gibi ses. Söylediği her şarkıyla insanlara tekme tokat dalan bir ses.![]()
En iddialı Hande ile ben gelmişim.Bu hafta şarkını iyilerden görmüyorsundur umarım![]()
![]()
![]()
Şefimizi sen @Billy Kane @kerem de bekliyor kaliteli oylarını@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.![]()
Hande kısmı doğru kendini karıştırmaEn iddialı Hande ile ben gelmişim.![]()
"Yaparım Bilirsin" diyor işte, bunu ikna etmek için de tekme tokat döver gibi bir tarzla okuyor.Kendi dalında Arabesk/Fantazi devam etsin pop şarkılarına bir daha bulaşmasın 20 yıllık şarkıdan soğuyacaktım az kalsın beğenenleride anlamıcam![]()
![]()
![]()
Onun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.Şefimizi sen @Billy Kane @kerem de bekliyor kaliteli oylarınıBelki bu hafta sürpriz yapar kim bilir müsaitliğine kauvşabilirse tabi
@sokak sanati
Tarzı olmayan türlere bulaşmasın ozaman"Yaparım Bilirsin" diyor işte, bunu ikna etmek için de tekme tokat döver gibi bir tarzla okuyor.
Kadının tarzı bu.![]()
Bir gül yüzünü görelim evetOnun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.![]()
Sen daha Pera ile Mor ve Ötesi'ni ayırt edemedin. Sonra kalk, Ebru Gündeş'i eleştir. @MasacRE-Tarzı olmayan türlere bulaşmasın ozaman![]()
![]()
Şarkının yorumu çok farklı çok ince bir ses yorumuyla okuyor Kenan beyO şarkıyı gidipte Müslüm baba sesiyle okursa Ebru tabikide olmaz şarkı seçimi yanlış
![]()
![]()
![]()
Onun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.![]()
Aaa bu arada ölmedi yaşıyor MS halkı yanlış anlamasın
Ben elendiğimde ona hizmet etmem artık, bıraktı işi sonuçta.Aaa bu arada ölmedi yaşıyor MS halkı yanlış anlamasın![]()
![]()
![]()
Ben "Pera" diye tutturdum. Benzetme yeteneği varsa, "Aras Bulut" dedim. O yetenek de yok işte, Pera oluyor. Yırtmaya çalışma hiç.
Bin yaşında adam ayakcı olursun işteBen elendiğimde ona hizmet etmem artık, bıraktı işi sonuçta.![]()
Aras demen koz oldu elimde banane ayollBen "Pera" diye tutturdum. Benzetme yeteneği varsa, "Aras Bulut" dedim. O yetenek de yok işte, Pera oluyor. Yırtmaya çalışma hiç.![]()
İşine dönsün bi bakarız.Bin yaşında adam ayakcı olursun işte![]()
![]()
![]()
Yorum konusuna bak, bölüm yayınlanırken Pera'nın şarkı söylediğini yazdım. Sen Mor ve Ötesi diye diretirken, ben "Pera" diyordum.Aras demen koz oldu elimde banane ayoll![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai melunu, Yalın'ı bana emanet etti, bu yüzden benim de üzerimde stres varAaa gerçekten çok zor bir hafta siz rahatsınız tabi ama @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @Billy Kane @dreamy diken üstünde oturuyorlardır büyük ihtimalle@xBUGRAx Kaktüsün üstünden kalkmıyor gerçi ilk haftadan beridir artık koltukta bile rahat edemiyor orda ediyor
![]()
![]()
Döşek gibi hazırlamış![]()
![]()
![]()