eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Tam bir Gülbenist @xemrexxx çok iyidir puanları. :bhr:

Başkanlık yaradı yanı keramet @xemrexxx de değil MS de :A :A :A
hemen kendine pay çıkarmış çarpık .ss
Dni2KTgW4AAClDH.jpeg

Gülben Ergen - Yalnızlık
Söz - Müzik: Fettah Can - Alper Narman
(Ergen Müzik - 2006)

Gülben Ergen'in 5. albümünde yer alan 2006 yılına damgasını vuran, eskimeyen slow parçası 'Yalnızlık' ile karşınızdayız.

Şarkının klibinde Gülben Ergen'e, klibin yönetmeni ve yakın dostu Nihat Odabaşı ile şarkının söz yazarı Fettah Can eşlik ediyor.

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu

Kütük @MasacRE- İle rahmetli başkanımız Fettah Can yarışırkan her hafta beddualar ediyorlardı yanı Kütük bey yine bahanesini buldu :A :A :A
Bu şarkı o kadar berbat değil şimdi hakkını yemeyelim :A 3 haftalık 1 puan verme serimi sonlandırırım ama nasıl bir puan veririm bilemem diğer şarkılar da iddialı sonuçta :A

Beni soktuğun halleri gör işte. :A

Burada böyle bir eser var. Ersay Üner hatırına yüksek gelir. :A

Gökhan Özen hatırına yüksek gelir. :A

Bir de @denizz19 var, o da Gökhan Özen hayranı. Sesi de bir hayli benziyor. O da yüksek verir. :A

Özcan Deniz'in tokat gibi sesi, Güney Çoban'ın muhteşem söz yazarlığı hatırına yüksek gelir. :A

Berkay hatırına yüksek gelir. :A

Bak, bu da iyiydi. Burada kendi hatırına yüksek gelebilir. :A

Bana bunlarla gel, yüksek gelsin. :A

Bir de @denizz19 var, o da Gökhan Özen hayranı. Sesi de bir hayli benziyor. O da yüksek verir. :A

Özcan Deniz'in tokat gibi sesi, Güney Çoban'ın muhteşem söz yazarlığı hatırına yüksek gelir. :A

Bozuyorum Yeminimi listemde var o şarkıda gittiğin haftaya denk gelir kesin ben bi fenalık geçiririm. :A

Bu şarkıların hepsiyle de elenirsin @Billy Kane :A

Anca Bozuyorum Yeminimi iyi alabilir. :D