Aaa boncuk dağıtma mesaime denk gelmişsindir o sıradaGerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimi
Of Of’tan bahsediyorum![]()
Aaa boncuk dağıtma mesaime denk gelmişsindir o sıradaGerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimi
Of Of’tan bahsediyorum![]()
Bu hafta yolcusun zaten cnm kafasına lamba şeyi geçirmiş kıçında don yok o ne öyle
Elenirsem de sağlık olsun ne diyeyim.Bu hafta yolcusun zaten cnm kafasına lamba şeyi geçirmiş kıçında don yok o ne öyle![]()
![]()
![]()
Benim gibi olmaya başladı bu daGayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Bu haftadan sonra asıl şarlılar gelecek zaten, senin şarkın da var sırada.
![]()
Hahaha anladımBenim gibi olmaya başladı bu da![]()
Kıymetlim ile açılışı yaptıkHahaha anladımSenin asıl şarkılar geldi mi yoksa hala yolda mı?
![]()
Vlla ben ilk defa duydum gördüm ama forum tuhaf belki 1.cide yapar ama benim eleme adayım şuan@xBUGRAx gözümü korkutuyor evet.![]()
Nazar Değmesin’i kullandığıma pişmanım evet ama bu turlarda iş görür mü bilmiyorum. Bi An Gel ile aran nasıl bu aradaKıymetlim ile açılışı yaptık
Şu şarkıyı nasıl kullanmazsın
Yine 3 final puanı alırım inş.Bu hafta napacaksın bakalım Alamancı![]()
![]()
![]()
Ve 3. oldu.Vlla ben ilk defa duydum gördüm ama forum tuhaf belki 1.cide yapar ama benim eleme adayım şuan![]()
![]()
Gerçi Dan Dan da elenme adayımdı![]()
Bi An Gel güzel şarkıydı dinlerdim tüm şarkılar gelsin şekillenir yine puanımNazar Değmesin’i kullandığıma pişmanım evet ama bu turlarda iş görür mü bilmiyorum. Bi An Gel ile aran nasıl bu arada![]()
Aaa tam adamına güvenmişsinVe 3. oldu.Sana ve Müziğin Yolculuğu’na güvenip Of Of’u sonlara bıraktım onla eleniyormuşum bir de
![]()
Bu hafta da final puanı alayım da gör
İsimden senin şarkıyıda çıkaramadım bir dinlemem lazımBu hafta da final puanı alayım da gör![]()
Sıla sevgin mi kabardı gece gece?Bi An Gel güzel şarkıydı dinlerdim tüm şarkılar gelsin şekillenir yine puanım
Bu meydanlar Sılayı özledi bu da dursun burda
Etkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.Aaa tam adamına güvenmişsin![]()
![]()
![]()