eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Tabii evet senin deyiminle terapi merkezi gibi burası.
Amaç eğlenmek cnm 5 yıldırda forum ecünnü mesajlarımla gayet eğleniyor tutan şeyi devam ettirecen zaten hiçbirine kinle yazılan bir şey yok hep şakaya vurularak

Değerini bilmiyorlardı ama benim muhteşem yönetimim sayesinde finale kadar çıktık
Zaten şampiyon da diğer bir efsane Erkin Koray olmuştu, MS'nin en kaliteli sezonu oydu
Erkin Koray olduğuna göre, esas @Tolstoyevski'nin başarısı büyük. Erkin Koray daha eski ve herkese hitap etmiyor. Feridün Düzağaç, yine günümüze yakın.

Erkin Koray olduğuna göre, esas @Tolstoyevski'nin başarısı büyük. Erkin Koray daha eski ve herkese hitap etmiyor. Feridün Düzağaç, yine günümüze yakın.
Yok be Erkin Koray daha çok hitap ediyor foruma sen de ne yaptın o kadar da değil
Her hafta tepedeydi zaten adam ben can çekişe cekişe çıktım finale
@Çiğdem-

Yok be Erkin Koray daha çok hitap ediyor foruma sen de ne yaptın o kadar da değil
Her hafta tepedeydi zaten adam ben can çekişe cekişe çıktım finale
@Çiğdem-
Çıkmışsın en azından. Sezen Aksu kadar etki etmiyor aslında Erkin Koray. Gerçi Sezen Aksu da, bu yarışmada ara ara düşüyor.

Çıkmışsın en azından. Sezen Aksu kadar etki etmiyor aslında Erkin Koray. Gerçi Sezen Aksu da, bu yarışmada ara ara düşüyor.
Sezen Aksu kadar etki etmez tabi ama o 6. sezon mu neydi yani kullanılabilecek şarkıcıların çoğu dolmuştu zaten, oranın şartlarıyla burası bir değil

Sezen Aksu kadar etki etmez tabi ama o 6. sezon mu neydi yani kullanılabilecek şarkıcıların çoğu dolmuştu zaten, oranın şartlarıyla burası bir değil
Benim Mor ve Ötesi, yaptığım taktik hatası yüzünden üçüncü haftada güme gitti.

Benim Mor ve Ötesi, yaptığım taktik hatası yüzünden üçüncü haftada güme gitti.
Sıfırdan başlayan bir MS'de iddiasız kalır dedim zaten Mor ve Ötesi, ancak ileriki sezonlarda kullanılsa başarılı olabilirdi o şansını da elinden aldın

Sıfırdan başlayan bir MS'de iddiasız kalır dedim zaten Mor ve Ötesi, ancak ileriki sezonlarda kullanılsa başarılı olabilirdi o şansını da elinden aldın
Yine idare ederdim de, iddiasız şarkıyla girdim, oradan kaybettim. Çok iddialı şarkıları da vardı. Gerçi eninde sonunda tıkanacaktım.

Yine idare ederdim de, iddiasız şarkıyla girdim, oradan kaybettim. Çok iddialı şarkıları da vardı. Gerçi eninde sonunda tıkanacaktım.
15 haftalık bir maratonu çıkarmana imkan yoktu, sadece biraz daha geciktirebilirdin elenmeni o kadar