eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Her geçen yıl geri gidiyoruz gerçekten çok az kaldı o döneme :A :A :A

@MasacRE- Eski zaman adamıyla yarışıyordu MS aklıma o geldi :F Fi tarihinden klipler çekiyordu :A :A :A
@Arslan Bey hakkını verirdi Feridun'un eminim, o dönem daha iyi puanlar alıp can çekişmezdim ilk haftalarda :A

Değerini bilmiyorlardı ama benim muhteşem yönetimim sayesinde finale kadar çıktık :A Zaten şampiyon da diğer bir efsane Erkin Koray olmuştu, MS'nin en kaliteli sezonu oydu :A
Erkin Koray olduğuna göre, esas @Tolstoyevski'nin başarısı büyük. Erkin Koray daha eski ve herkese hitap etmiyor. Feridün Düzağaç, yine günümüze yakın. :A

Erkin Koray olduğuna göre, esas @Tolstoyevski'nin başarısı büyük. Erkin Koray daha eski ve herkese hitap etmiyor. Feridün Düzağaç, yine günümüze yakın. :A
Yok be Erkin Koray daha çok hitap ediyor foruma sen de ne yaptın o kadar da değil :A Her hafta tepedeydi zaten adam ben can çekişe cekişe çıktım finale :A @Çiğdem-

Çıkmışsın en azından. Sezen Aksu kadar etki etmiyor aslında Erkin Koray. Gerçi Sezen Aksu da, bu yarışmada ara ara düşüyor. :A
Sezen Aksu kadar etki etmez tabi ama o 6. sezon mu neydi yani kullanılabilecek şarkıcıların çoğu dolmuştu zaten, oranın şartlarıyla burası bir değil :D

Sıfırdan başlayan bir MS'de iddiasız kalır dedim zaten Mor ve Ötesi, ancak ileriki sezonlarda kullanılsa başarılı olabilirdi o şansını da elinden aldın :A
Yine idare ederdim de, iddiasız şarkıyla girdim, oradan kaybettim. Çok iddialı şarkıları da vardı. Gerçi eninde sonunda tıkanacaktım. :A