@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.Tuhaf şarkı sever başkanı beğenmiş zaten elenmen oyüzden garanti ayoll
3 Puan yazayım sana kafadan puan durumuna bitirelim haftayı
@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.Tuhaf şarkı sever başkanı beğenmiş zaten elenmen oyüzden garanti ayoll
3 Puan yazayım sana kafadan puan durumuna bitirelim haftayı
Tokat gibi ses. Söylediği her şarkıyla insanlara tekme tokat dalan bir ses.İncecik ses yorumuyla alıştık kadın sankı 10 tane bıyıklı erkek kaçmıs içine gibi okuyor o nasıl ses
Kendi dalında Arabesk/Fantazi devam etsin pop şarkılarına bir daha bulaşmasın 20 yıllık şarkıdan soğuyacaktım az kalsın beğenenleride anlamıcamTokat gibi ses. Söylediği her şarkıyla insanlara tekme tokat dalan bir ses.
En iddialı Hande ile ben gelmişim.Bu hafta şarkını iyilerden görmüyorsundur umarım
Şefimizi sen @Billy Kane @kerem de bekliyor kaliteli oylarını@sokak sanati da bu şarkıyı bekliyordu o da oy kullansa keşke.
Hande kısmı doğru kendini karıştırmaEn iddialı Hande ile ben gelmişim.
"Yaparım Bilirsin" diyor işte, bunu ikna etmek için de tekme tokat döver gibi bir tarzla okuyor.Kendi dalında Arabesk/Fantazi devam etsin pop şarkılarına bir daha bulaşmasın 20 yıllık şarkıdan soğuyacaktım az kalsın beğenenleride anlamıcam
Onun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.Şefimizi sen @Billy Kane @kerem de bekliyor kaliteli oylarınıBelki bu hafta sürpriz yapar kim bilir müsaitliğine kauvşabilirse tabi@sokak sanati
Tarzı olmayan türlere bulaşmasın ozaman"Yaparım Bilirsin" diyor işte, bunu ikna etmek için de tekme tokat döver gibi bir tarzla okuyor.
Kadının tarzı bu.
Bir gül yüzünü görelim evetOnun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.
Sen daha Pera ile Mor ve Ötesi'ni ayırt edemedin. Sonra kalk, Ebru Gündeş'i eleştir. @MasacRE-Tarzı olmayan türlere bulaşmasın ozaman
Şarkının yorumu çok farklı çok ince bir ses yorumuyla okuyor Kenan beyO şarkıyı gidipte Müslüm baba sesiyle okursa Ebru tabikide olmaz şarkı seçimi yanlış
Onun şu Kızıldereli fotosunu koy da analım bari.
Aaa bu arada ölmedi yaşıyor MS halkı yanlış anlamasın
Ben elendiğimde ona hizmet etmem artık, bıraktı işi sonuçta.Aaa bu arada ölmedi yaşıyor MS halkı yanlış anlamasın
Ben "Pera" diye tutturdum. Benzetme yeteneği varsa, "Aras Bulut" dedim. O yetenek de yok işte, Pera oluyor. Yırtmaya çalışma hiç.
Bin yaşında adam ayakcı olursun işteBen elendiğimde ona hizmet etmem artık, bıraktı işi sonuçta.
Aras demen koz oldu elimde banane ayollBen "Pera" diye tutturdum. Benzetme yeteneği varsa, "Aras Bulut" dedim. O yetenek de yok işte, Pera oluyor. Yırtmaya çalışma hiç.
İşine dönsün bi bakarız.Bin yaşında adam ayakcı olursun işte
Yorum konusuna bak, bölüm yayınlanırken Pera'nın şarkı söylediğini yazdım. Sen Mor ve Ötesi diye diretirken, ben "Pera" diyordum.Aras demen koz oldu elimde banane ayoll
@Maskeli Fedai melunu, Yalın'ı bana emanet etti, bu yüzden benim de üzerimde stres varAaa gerçekten çok zor bir hafta siz rahatsınız tabi ama @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @Billy Kane @dreamy diken üstünde oturuyorlardır büyük ihtimalle@xBUGRAx Kaktüsün üstünden kalkmıyor gerçi ilk haftadan beridir artık koltukta bile rahat edemiyor orda ediyor
Döşek gibi hazırlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?