- Reaksiyon puanı
- 59,427
- Puanı
- 1,060
Verdiğin puanlara göre kaçıncı olduğumu tahmin edebilirimOylarımı kullandım. Güzel şarkılardı hemen hemen hepsi. Ancak bir şekilde kulak zevkimize göre sıralama yapmak durumundayız. Ben de öyle yaptım.
Başarılar herkese.
Turkish singer Recep ne ya
Bu hafta tam puan almadın sadece bunu bilVerdiğin puanlara göre kaçıncı olduğumu tahmin edebilirim![]()
![]()
Aynen benden sonra çıktı, geçtiğimiz Şubat işteYeni şarkısıyla ne yapacak bakalım, bu sen yarışırken yoktu değil mi![]()
O zaman yırttık sanırımBu hafta tam puan almadın sadece bunu bil![]()
Kaç puan aldığını söylemedim hemen ümitlenmeO zaman yırttık sanırım![]()
Kötü alsam eleştirirdin demek ki ortalama puan vermişsinKaç puan aldığını söylemedim hemen ümitlenme![]()
1-2 Şarkısından belki puan alabilir ama onlarda finale yakın haftalar kullanıcan için rakiplerin sevdim şarkıları olacak sana yine ekmek çıkmayacak diyor kütük bey bahanesi bitmez ayoll bununİyi hadi gel o zaman bu hafta Aşkla Aynı Değil ile, bir şeyler düşünürüz![]()
Burada çene çalacağına sabah akşam @MasacRE- @Maskeli Fedai de kullansalar keşkeOylarımızı verdik, hayırlı uğurlu olsunYarını bekliyoruz heyecanla
![]()
Neyse ki şansınına daha kötülerini buldumBen Kral TV’de denk gelirdim kötü şarkı değil ama Kenan’ın ilk 15 listesine girer mi şüpheliUmarım yazık olmaz Kenan’a
![]()
Ben her zaman gece yollarım puanlarımı bilmiyor musun
Benimde ilk defa biraz açık makaslı kullandım hafta oldu bir şey diyemicem oyüzdenBen her zaman gece yollarım puanlarımı bilmiyor musunŞu an dinliyorum zaten de hepsi birbirinden kötü, kulaklarım kanıyor
![]()
Hhaha biraz daha şaka oldunu demeseydik o videodakı şarkıyla değilde videoda olan kişi moduna bürünüp yarışmayı ateşe verecekti az kalsınTurkish singer Recep ne yaDaha açmadan başlığa koptum
![]()
Valla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar
Eyy Çiğdem sen kim oluyorsun da benim final puanımı yazmıyorsun! Haddini bil haddiniHhaha biraz daha şaka oldunu demeseydik o videodakı şarkıyla değilde videoda olan kişi moduna bürünüp yarışmayı ateşe verecekti az kalsın![]()
![]()
@Maskeli Fedai