Dur şimdi kötü kötü şarkılardan hangisi en kötüsü ona karar vermeye çalışıyorumValla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar@Maskeli Fedai @MasacRE-
Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydımYok öyle başka şarkıya vereceğim puanı vermek, getireceğin şarkıya göre alırsın puanını
![]()
Keşke kudurtsaydın biraz dahaHhaha biraz daha şaka oldunu demeseydik o videodakı şarkıyla değilde videoda olan kişi moduna bürünüp yarışmayı ateşe verecekti az kalsın![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBeni düşündün sanmıştım harcarsın falan dedin kıyamazsın verirsin dedim başka şarkıya da.![]()
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBence bundan büyük kıyak olamaz
Ayrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim
@Çiğdem-
Normal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanındaValla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar@Maskeli Fedai @MasacRE-
@Maskeli Fedai de abayı yakmış, bu yüzden şarkına kayıtsız kalamayacaktır diye düşünüyorumBu hafta büyük sınavda ortaklığımız yaklaşsın artık oylarıma.@Maskeli Fedai
Hahah büyük finale kalırsanız Buly ile aranızda karar verin kim Yalınla finale çıkarsa Kaan kendi puanıyla sen kendi puanınla katılıcan dedim kayışları koptuKeşke kudurtsaydın biraz dahaBen bozuntuya vermemiştim
![]()
Gülbende alınmıştı herkes yarışanla yarısıyor ne var ayollO yüzden kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Ama şarkıcım alınmış vazgeçtim.![]()
Diğerlerini bilmem de ben hiç 1 vermemişimİyi bari.Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden.
@Çiğdem-
Kendini assolist sanıyor zaar @xemrexxxNormal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanında![]()
![]()
![]()
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBence bundan büyük kıyak olamaz
Ayrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim
@Çiğdem-
Buğra elenirse yanın da senide götürücekti ama onu unutma bence kütük beyİyi bari.Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden.
@Çiğdem-
Gülbende alınmıştı herkes yarışanla yarısıyor ne var ayoll![]()
![]()
Şuan sahibi yok önceden yarışıldı demek istedim![]()
Aaa zaten ne zaman hayır gördük @xemrexxx denKendini assolist sanıyor zaar @xemrexxxSeni zor duruma düşürmek için bilerek de yapıyor olabilir, beklenir ondan
![]()
Zaten kopuk ki kayışlarıHahah büyük finale kalırsanız Buly ile aranızda karar verin kim Yalınla finale çıkarsa Kaan kendi puanıyla sen kendi puanınla katılıcan dedim kayışları koptu![]()
![]()
@Maskeli Fedai @MasacRE-
![]()
Gerek yok be ncede ona 2-3 şarkısı dışında öyle her ahftaya kullanılıcak sağlam şarkıları yokNil'in şarkıları herkese hitap etmiyor baktım kötü gitmiş.![]()