eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydım :A Yok öyle başka şarkıya vereceğim puanı vermek, getireceğin şarkıya göre alırsın puanını :A

Beni düşündün sanmıştım harcarsın falan dedin kıyamazsın verirsin dedim başka şarkıya da. :A

Beni düşündün sanmıştım harcarsın falan dedin kıyamazsın verirsin dedim başka şarkıya da. :A
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben ya :A Bence bundan büyük kıyak olamaz :A Ayrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim :A @Çiğdem-

Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben ya :A Bence bundan büyük kıyak olamaz :A Ayrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim :A @Çiğdem-

İyi bari. :A Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden. :A @Çiğdem-

Valla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar :A @Maskeli Fedai @MasacRE-
Normal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanında :A :A :A
hababam-sinifiinda-caliskan-ahmetin-dellendigi-an-7522.jpg

Normal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanında :A :A :A
hababam-sinifiinda-caliskan-ahmetin-dellendigi-an-7522.jpg
Kendini assolist sanıyor zaar @xemrexxx :A Seni zor duruma düşürmek için bilerek de yapıyor olabilir, beklenir ondan :A

İyi bari. :A Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden. :A @Çiğdem-
Buğra elenirse yanın da senide götürücekti ama onu unutma bence kütük bey :A :A :A

Hahah büyük finale kalırsanız Buly ile aranızda karar verin kim Yalınla finale çıkarsa Kaan kendi puanıyla sen kendi puanınla katılıcan dedim kayışları koptu :F :F :F @Maskeli Fedai @MasacRE-
yg3djd.jpg
Zaten kopuk ki kayışları :A Krize girmiştir melun, bana da özelden yazıklar olsun, seni dost bilmiştim demiş :A