İnş Alamancı ama bakalım ülkemiz dışına henüz kupa gitmediFinale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.![]()
İnş Alamancı ama bakalım ülkemiz dışına henüz kupa gitmediFinale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.![]()
Hogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardıFacesi twitteri falan yok muydu sizde, bir oralara yazın belki bakacağı tutar@xemrexxx
@xemrexxx her yerden yazsın işte ona, belki biri tutarHogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardı![]()
![]()
Ama yine şifresini unutmuştur
Bir de kuş fotolu bir twettarı var girerse ona giriyor ama onada baktığı yokmuş@xemrexxx de bir epostası vardı millattan kalma onada bakıyormu bakmıyor mu bilmiyoruz
![]()
![]()
![]()
Aaa vlla hemen diskalife ederim boynumuz kanun önünde kıldan ince hiç korumayız tanımıyoruz şarkıcılar içinde araya karışmış kaçak yarışıyormuş deriz![]()
![]()
@sokak sanati
Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir![]()
![]()
![]()
İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıBak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden
![]()
Oğuzhan düetleri fena değil ama onları da sonlarda kullanırsın muhtemelen, yine işin zor yani
Benden puan almak için harcayacak mısın yani şarkını
Benden puan almak için harcayacak mısın yani şarkını![]()
İyi hadi gel o zaman bu hafta Aşkla Aynı Değil ile, bir şeyler düşünürüzAnla işte değerini.O düete vereceğin puanı verirsin yine harcanmamış olur.
![]()
İyi hadi gel o zaman bu hafta Aşkla Aynı Değil ile, bir şeyler düşünürüz![]()
Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydım😱 Final şarkım o.Cümle kuramadım @Aserat görmesin.
Haftaya planladığım şarkıyı kullanırım yine sen ona düete vereceğin puanı verirsin harcanmamış olur demek istedim.
![]()
Oylarımızı verdik, hayırlı uğurlu olsun@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin
Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )
Ben Kral TV’de denk gelirdim kötü şarkı değil ama Kenan’ın ilk 15 listesine girer mi şüpheli
Çatlamaya devam et![]()
Gökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorumAaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı![]()
![]()
5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı![]()
Yeni şarkısıyla ne yapacak bakalım, bu sen yarışırken yoktu değil miGökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorumBi final puanı alsa devamı gelecek, 1-2 haftası var sadece
![]()