eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Facesi twitteri falan yok muydu sizde, bir oralara yazın belki bakacağı tutar :A @xemrexxx
Hogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardı :F :F :F Ama yine şifresini unutmuştur :A

Bir de kuş fotolu bir twettarı var girerse ona giriyor ama onada baktığı yokmuş :F @xemrexxx de bir epostası vardı millattan kalma onada bakıyormu bakmıyor mu bilmiyoruz :A :A :A

Hogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardı :F :F :F Ama yine şifresini unutmuştur :A

Bir de kuş fotolu bir twettarı var girerse ona giriyor ama onada baktığı yokmuş :F @xemrexxx de bir epostası vardı millattan kalma onada bakıyormu bakmıyor mu bilmiyoruz :A :A :A
@xemrexxx her yerden yazsın işte ona, belki biri tutar :A Hem onlar birbirlerini çok özlemiştir zaten :A

İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydaları :A Bak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden :A

Aldı yine gönlümü. :A @Çiğdem-

Bir tane bile yok mu ya Mustafa, Oğuzhan düetleri falan? :A

😱 Final şarkım o. :A Cümle kuramadım @Aserat görmesin. :A Haftaya planladığım şarkıyı kullanırım yine sen ona düete vereceğin puanı verirsin harcanmamış olur demek istedim. :A
Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydım :A Yok öyle başka şarkıya vereceğim puanı vermek, getireceğin şarkıya göre alırsın puanını :A

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin :Z:Z

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )

Oylarımızı verdik, hayırlı uğurlu olsun :A Yarını bekliyoruz heyecanla :A

@Yiğitt in şansı yok zaten, @Bully son sezonlarda yarıştığı için iyi görünmüştü Gökhan Türkmen, bu sezon için yetersiz kalır :A Sezen'in hafif sikletleri bile final puanına oynuyor, bir üst seviyeye geçti mi dağıtır ortalığı :A

Çatlamaya devam et :A

Aaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı :A :A :A

5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı :A
Gökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorum :A Bi final puanı alsa devamı gelecek, 1-2 haftası var sadece :A

Gökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorum :A Bi final puanı alsa devamı gelecek, 1-2 haftası var sadece :A
Yeni şarkısıyla ne yapacak bakalım, bu sen yarışırken yoktu değil mi :A