Maskeli Fedai
Favori Üye
Burak kardeşinin elenmesi için elinden geleni yap sıvacı dostum...Keşke böyle konuşmasaydın...
Burak kardeşinin elenmesi için elinden geleni yap sıvacı dostum...Keşke böyle konuşmasaydın...
Bilemiyorum olabilir de olmayabilir de. Bunu sonuçlar açıklandığında öğrenelim, ne dersin.Beni etiketlemenin sebebi düşük puan vermesi değildir umarım.@MEnes
Ah benim kadim dostum bilmiyor musun benim sanat algım bambaşkadır.Burak kardeşinin elenmesi için elinden geleni yap sıvacı dostum...
Hiç mi sevmiyorsun pekiBilemiyorum olabilir de olmayabilir de. Bunu sonuçlar açıklandığında öğrenelim, ne dersin.
Ah benim kadim dostum bilmiyor musun benim sanat algım bambaşkadır.Ben isim tanımam sanatçı ve sanat tanırım böyle yarışmalarda.
Ve YALIN.... Fazla konuşmak istemiyorum bu konu hakkında.
![]()
Acıma yok sana eleneceksin...Daha ne kadar yiyeceğim kafayı acıyın artık.![]()
Hahah Aaa senin işinde öyle sanmamı sağlamak zatenÖyle diyorsun yani.Kartlarımı açık ettiğimi düşünmüyorum bence sen öyle anlıyorsun.
![]()
Bu açıdan bakınca belki de başarılı oldum, arka planda yine bir şeyler yapıyorum bunu bilemeyiz.Hahah Aaa senin işinde öyle sanmamı sağlamak zaten![]()
![]()
![]()