eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Sesinde Aşk Var ve Tatlıyla Balla gelecek, forumda çeyrek, yarı final görmüş şarkılar. Şanslı troll :A
Aaa öyle çok sağlam iki şarkı eklendi :A :A :A

Kader ne Söylüyorsa olsaydı bu hafta keşke :A :A :A

Alamancı hemen telaş etmiş :F MS nin en zor iki haftası çeyrekten önce ve çeyrek final olacak gibi 2 elemeler :A Yarı Final öyle zorlayıcı geçmiyor mesala :F

Birde geçen yıl 2 elememiz yoktu bu yıl yine zorlayacaz yarışmacıları :A :A :A

Bu sene Yalın'ın işi zor. Sadece 2 şarkısını beğendim şu ana kadar. :A Sertab son 5'e kalması kesin. En azından Zülfü Livaneli'den önce elenirsem @Çiğdem-'e maddi manevi tazminat davası açarım. :A
Yalın’ın potansiyeli ve tecrübesi çok yüksek, tarafsız gözle söylüyorum, yine final turlarını görür. :A Sertab da görebilir yani göremez demiyorum o da kaliteli sanatçı, hit şarkıları çok :D Haklarında hayırlısı artık :A

Aaa öyle çok sağlam iki şarkı eklendi :A :A :A

Kader ne Söylüyorsa olsaydı bu hafta keşke :A :A :A
Kader Ne Söylüyorsa’yı kullanmamak bize bir şey kaybettirmez, final puanı alır diyebilir misin hayır :A Çok yeni şsrkı, tuttu ama büyük hit olmadı, herkese hitap etmeyebilir :D

Yalın’ın potansiyeli ve tecrübesi çok yüksek, tarafsız gözle söylüyorum, yine final turlarını görür. :A Sertab da görebilir yani göremez demiyorum o da kaliteli sanatçı, hit şarkıları çok :D Haklarında hayırlısı artık :A
İkisininde şampiyonluğu yok önceden olmayan biride olsa iyide olur gibi artık kim olursa :A :A :A @kerem