Aaa öyle çok sağlam iki şarkı eklendiSesinde Aşk Var ve Tatlıyla Balla gelecek, forumda çeyrek, yarı final görmüş şarkılar. Şanslı troll![]()
Kader ne Söylüyorsa olsaydı bu hafta keşke
Aaa öyle çok sağlam iki şarkı eklendiSesinde Aşk Var ve Tatlıyla Balla gelecek, forumda çeyrek, yarı final görmüş şarkılar. Şanslı troll![]()
Alamancı hemen telaş etmişMS nin en zor iki haftası çeyrekten önce ve çeyrek final olacak gibi 2 elemeler
Yarı Final öyle zorlayıcı geçmiyor mesala
Birde geçen yıl 2 elememiz yoktu bu yıl yine zorlayacaz yarışmacıları![]()
![]()
![]()
Yalın’ın potansiyeli ve tecrübesi çok yüksek, tarafsız gözle söylüyorum, yine final turlarını görür.Bu sene Yalın'ın işi zor. Sadece 2 şarkısını beğendim şu ana kadar.Sertab son 5'e kalması kesin. En azından Zülfü Livaneli'den önce elenirsem @Çiğdem-'e maddi manevi tazminat davası açarım.
![]()
Kader Ne Söylüyorsa’yı kullanmamak bize bir şey kaybettirmez, final puanı alır diyebilir misin hayırAaa öyle çok sağlam iki şarkı eklendi![]()
![]()
Kader ne Söylüyorsa olsaydı bu hafta keşke![]()
![]()
![]()
Aaa @Maskeli Fedai de geldi gece bitti derken yeni başlıyorKader Ne Söylüyorsa’yı kullanmamak bize bir şey kaybettirmez, final puanı alır diyebilir misin hayırÇok yeni şsrkı, tuttu ama büyük hit olmadı, herkese hitap etmeyebilir
![]()
İkisininde şampiyonluğu yok önceden olmayan biride olsa iyide olur gibi artık kim olursaYalın’ın potansiyeli ve tecrübesi çok yüksek, tarafsız gözle söylüyorum, yine final turlarını görür.Sertab da görebilir yani göremez demiyorum o da kaliteli sanatçı, hit şarkıları çok
Haklarında hayırlısı artık
![]()
Planlarımı ifşa etmeyiniz lütfenSesinde Aşk Var ve Tatlıyla Balla gelecek, forumda çeyrek, yarı final görmüş şarkılar. Şanslı troll![]()
Planlarımı ifşa etmeyiniz lütfen![]()
Gelir gelmez verdiği cevaba bak ya, gıcık troll
Kes lan döverim seni
Biraz daha geç gelsem kim bilir neler olacakKes lan döverim seniBen senden tümüyle rahatsızım
![]()
Bende yatacam birazdan cicili bicili rüyalarGelir gelmez verdiği cevaba bak ya, gıcık troll
Zaten tatildeyim, ne kadar geç uyansam benim zararıma, yavaş yavaş kaçmam gerekiyor artık, akşam görüşürüz sonuçlarda
İyi geceler hepinize@kerem
Kullan da elen bana ne, çok da umrumdaydınBiraz daha geç gelsem kim bilir neler olacakGidip farklı iki şarkı kullanayım da melun görsün gününü
@Çiğdem-
İyi geceler![]()
Sana da cicili bicili rüyalar canımBende yatacam birazdan cicili bicili rüyalar![]()
Biraz daha geç gelsem kim bilir neler olacakGidip farklı iki şarkı kullanayım da melun görsün gününü
@Çiğdem-
İyi geceler![]()
Hhaha Aaa merak etme ayoll önceden yarışan aynı şarkıcıyı alamıyor şarkıcını elinden alamazKes lan döverim seniBen senden tümüyle rahatsızım
![]()
Evet senin junior halin gibi ama inş elendiğinde senin o hırslı halini bırakmış olarak konuya gelir yoksa yandık![]()
![]()
@xBUGRAx
Vardı sürpriz olsun dedim.@Billy Kane listemde yok demiştin ama 'Kalbimdeki İmza' şarkısını koymuşsun.![]()
Sürpriz yapan bili bililere bayılırım.Vardı sürpriz olsun dedim.![]()
İyi puan vermişsindir sen.Sürpriz yapan bili bililere bayılırım.![]()
![]()