eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

İyi sonuç alabilir :F Ama Sonsuz Ol , Ki Sen galiba Kyefi Yolunda ve bunlardan dahada sevmediğim Cumhuriyet ki sana Günaydını zorla kullandırmıştım sanırım onun yerine :F

Nedense kendimi ve Yalını bildim bileli bunlara ısınamadım bir türlü :A :A :A
Günaydın dinlemiyorum artık, kötü hatırası var :A Sana uyduk o da kötü gitti zaten :A

Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda da final puanına oynar, boşuna dağıtmadık rüşvetleri :A

Yalın çok iyiydi bence, şarkıyı dinlerken Türkiye'deki anılarım aklıma gelince iki haneli puanı bastım. :A
Aynen çocukluk şarkımız, ne anlar Çiğdem :A

Dün sabah erken uyandım
Gittim sana güller aldım
Mutlu ol diye
Mutlu ol diye
Bu sabah gittiğini anladım
Ağladım sana şarkı yazdım
Sonsuz ol diye
Sonsuz ol diye

Bu kısımdan nasıl etkilenmez bir insan :A

Aynen çocukluk şarkımız, ne anlar Çiğdem :A

Dün sabah erken uyandım
Gittim sana güller aldım
Mutlu ol diye
Mutlu ol diye
Bu sabah gittiğini anladım
Ağladım sana şarkı yazdım
Sonsuz ol diye
Sonsuz ol diye

Bu kısımdan nasıl etkilenmez bir insan :A
O da bize kalsın işte. :A Neyse, onuda söyleyeyim. :A

En hit şarkılarından bir de Bully a rağmen yüksek veremedim şarkıları olmuştu bu saydıklarım :F İçleri boş geliyor bana bilmiyorum başkada haz etmediğim şarkısı yok zaten Yalının öyle :A :A :A

Günaydın dinlemiyorum artık, kötü hatırası var :A Sana uyduk o da kötü gitti zaten :A

Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda da final puanına oynar, boşuna dağıtmadık rüşvetleri :A
Bu hafta geçen hafta listemde düşen Gökhan tekrar geldi @Yiğitt :A Ve Sezen ilk defa adam akıllı bir şarkı kullanmış @ozmoturk :A :A :A

En hit şarkılarından bir de Bully a rağmen yüksek veremedim şarkıları olmuştu bu saydıklarım :F İçleri boş geliyor bana bilmiyorum başkada haz etmediğim şarkısı yok zaten Yalının öyle :A :A :A
Sus bakayım Yalın’ım içi boş şarkı yapmaz bi kere. ss :ppp:

Ohh, karıştırdım kafanızı uğraşın durun şimdi :A

Dönem dönem değişiyor ama kimlerin sevildiği. Oy verenler değişiyor, üye etkisi oluyor vs falan :D
O zaman şunu eleyemezler herhalde. :A

Alamancı hemen telaş etmiş :F MS nin en zor iki haftası çeyrekten önce ve çeyrek final olacak gibi 2 elemeler :A Yarı Final öyle zorlayıcı geçmiyor mesala :F

Birde geçen yıl 2 elememiz yoktu bu yıl yine zorlayacaz yarışmacıları :A :A :A

O hafta çok karışıktı şuanla ölçü değil zaten 2014-2015 döneminin kitlesi değişti tamamen Yalın ile Bully hep puanlı gidiyordu şimdi zorlanıyor biraz :A :A :A
Ohh, karıştırdım kafanızı uğraşın durun şimdi :A

Dönem dönem değişiyor ama kimlerin sevildiği. Oy verenler değişiyor, üye etkisi oluyor vs falan :D
Bu sene Yalın'ın işi zor. Sadece 2 şarkısını beğendim şu ana kadar. :A Sertab son 5'e kalması kesin. En azından Zülfü Livaneli'den önce elenirsem @Çiğdem-'e maddi manevi tazminat davası açarım. :A

Alamancı hemen telaş etmiş :F MS nin en zor iki haftası çeyrekten önce ve çeyrek final olacak gibi 2 elemeler :A Yarı Final öyle zorlayıcı geçmiyor mesala :F

Birde geçen yıl 2 elememiz yoktu bu yıl yine zorlayacaz yarışmacıları :A :A :A
Yok, ne telâşı. Güveniyorum kendime. Bu sene öyle çok iddialı şarkıcılar yok. :A

Gülşen, Sia, Sezen Aksu dışında. :A