Aman seni elendi demiyorum ayoll sen elensen yıkardın ortalığı @xBUGRAx elenirse ne olur diyorumBen MS'de hiç elenmedim final öncesindebir tek 3. Sezon elendim
MS çakması yarışmadan elenmiştim herkesle kavga edip![]()
Niye özel olarak onları etiketleyip detay verdin oylarım hakkında.
Klişeliğe açtığım savaşı sonuna kadar sürdüreceğime and içerim.Biz sıvacılar olarak herkes gibi sıradan oylar vermiyoruz, @MEnes yoldaşıma da yakışan budur zaten![]()
Niye özel olarak onları etiketleyip detay verdin oylarım hakkında.Ve evet kafayı yedirmek benim işim. Sanat için kimseyi tanımam.
Klişeliğe açtığım savaşı sonuna kadar sürdüreceğime and içerim.Var olsun SIVACILIK.
![]()
![]()
Masacrenin oylarına oranla senin oylarını bu sezon daha gözüme batıyorBiz sıvacılar olarak herkes gibi sıradan oylar vermiyoruz, @MEnes yoldaşıma da yakışan budur zaten![]()
Sonsuz Ol'a düşük vermemiştirNiye özel olarak onları etiketleyip detay verdin oylarım hakkında.Ve evet kafayı yedirmek benim işim. Sanat için kimseyi tanımam.
Klişeliğe açtığım savaşı sonuna kadar sürdüreceğime and içerim.Var olsun SIVACILIK.
![]()
![]()
Balkona çıkıcakmısın yineSonsuz Ol'a düşük vermemiştir![]()
Balkon için hazırlıklar tamamBalkona çıkıcakmısın yine![]()
![]()
![]()
Bir gün birisi tekmeyi atacak balkondan aşşağı seni ama bakalım ne zamanBalkon için hazırlıklar tamamHalkımı selamlayacam bu akşam
![]()
Beni atmaya kimsenin gücü yetmezBir gün birisi tekmeyi atacak balkondan aşşağı seni ama bakalım ne zaman![]()
![]()
![]()
O kritik haftalarda bütün bilgi birikimimi kullanacam
Çeyrekte nasıl elenir adlı kitabın vardıO kritik haftalarda bütün bilgi birikimimi kullanacamŞu an ısınma aşamasındayım
![]()
Bu sefer final nasıl kazanılır adlı kitap yazacağım
Hahah bence o kitap satmaz ayoll ve başarılı olacak kişilerinde aklına girip başarısız olmalarını sağlarsınBu sefer final nasıl kazanılır adlı kitap yazacağım![]()
Keşke böyle konuşmasaydın...Sonsuz Ol'a düşük vermemiştir![]()
Öyle diyorsun yani.Masacrenin oylarına oranla senin oylarını bu sezon daha gözüme batıyor![]()
![]()
Serdar oldunu ifşa ettikten sonra bir gaddarlaştın ayoll açık oynamaya başladın kartlarını Artık arkadan elit elit takılmıyorsun![]()
![]()
![]()