eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

@MasacRE- e kütük diyenler bu sezon @MEnes in oylarıyla kafayı yiyebilirler :A :A :A @Maskeli Fedai @Yiğitt @xBUGRAx @Bully @dreamy
Niye özel olarak onları etiketleyip detay verdin oylarım hakkında. :A Ve evet kafayı yedirmek benim işim. Sanat için kimseyi tanımam. :A
Biz sıvacılar olarak herkes gibi sıradan oylar vermiyoruz, @MEnes yoldaşıma da yakışan budur zaten :A
Klişeliğe açtığım savaşı sonuna kadar sürdüreceğime and içerim. :A Var olsun SIVACILIK. :A :A

Niye özel olarak onları etiketleyip detay verdin oylarım hakkında. :A Ve evet kafayı yedirmek benim işim. Sanat için kimseyi tanımam. :A

Klişeliğe açtığım savaşı sonuna kadar sürdüreceğime and içerim. :A Var olsun SIVACILIK. :A :A
Biz sıvacılar olarak herkes gibi sıradan oylar vermiyoruz, @MEnes yoldaşıma da yakışan budur zaten :A
Masacrenin oylarına oranla senin oylarını bu sezon daha gözüme batıyor :A :A :A

Serdar oldunu ifşa ettikten sonra bir gaddarlaştın ayoll açık oynamaya başladın kartlarını Artık arkadan elit elit takılmıyorsun :A :A :A
9003incip2962777.png

Masacrenin oylarına oranla senin oylarını bu sezon daha gözüme batıyor :A :A :A

Serdar oldunu ifşa ettikten sonra bir gaddarlaştın ayoll açık oynamaya başladın kartlarını Artık arkadan elit elit takılmıyorsun :A :A :A
9003incip2962777.png
Öyle diyorsun yani. :A Kartlarımı açık ettiğimi düşünmüyorum bence sen öyle anlıyorsun. :A