- Reaksiyon puanı
- 59,490
- Puanı
- 1,060
Hahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o daSenden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonucta![]()
![]()
![]()
Hahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o daSenden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonucta![]()
![]()
![]()
Good bye @kerem buraya kadar gelmen de bir başarıydı, see you laterSertab Erener 😱 Beni eleyin diyor resmen![]()
Sertab Erener 😱 Beni eleyin diyor resmen![]()
Hhaha bir de baş halfi S mi diye sırıtıyor ayoll 1 puanı yesinde görsünHahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o da![]()
@MayısKralı risk aldı ve elendi, çeyreği görürdü yoksa.Seni keklemişler onlar, Sertab daha önce 2 kez yarıştı, çeyreğin ötesine geçemedi, sen nasıl şampiyon olacan anlat bakalım![]()
Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değil
Z, S ve G'yi hiç beğenmedim. G elenmesinde en çok Z'nin elenmesini istiyorum. Ama S elenecek.Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değilKenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum
![]()
![]()
@Bully @MasacRE-
Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorumFena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değilKenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum
![]()
![]()
@Bully @MasacRE-
Son olarak onu dinliyordum çaktırmaBen de diyorum ne alaka o şarkıİçip içip foruma gelmenin zararları
![]()
@MayısKralı hep eleniyor zaten alıştık@MayısKralı risk aldı ve elendi, çeyreği görürdü yoksa.
@hayret bi şey de çeyrek finale kaldı zaten.![]()
İyi sonuç alabilirSenin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum![]()
Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum![]()
Yalın çok iyiydi bence, şarkıyı dinlerken Türkiye'deki anılarım aklıma gelince iki haneli puanı bastım.Aaa vlla neden 1 verdinde diyemez sana az önce yazdığından sonra![]()
![]()
![]()
Bu sezonki çeyrekte de geçmişte kalan intikamımızı alıp Yalın'ı ben eleyeceğim.