eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Auf Wiedersehen, tschüss. :Z

Yalnız final puanı bekliyorken ve Zilleri takan arkadaş varken Aşk ile elenirsem ayrı bir koyar ha. :A @MasacRE- @Çiğdem-
Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değil :A Kenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum :A :A :A @Bully @MasacRE-

Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değil :A Kenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum :A :A :A @Bully @MasacRE-
Z, S ve G'yi hiç beğenmedim. G elenmesinde en çok Z'nin elenmesini istiyorum. Ama S elenecek. :A

Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum :A

Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum :A
İyi sonuç alabilir :F Ama Sonsuz Ol , Ki Sen galiba Kyefi Yolunda ve bunlardan dahada sevmediğim Cumhuriyet ki sana Günaydını zorla kullandırmıştım sanırım onun yerine :F

Nedense kendimi ve Yalını bildim bileli bunlara ısınamadım bir türlü :A :A :A