@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim
@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim
Hahha sana ne dese haklıZaten kopuk ki kayışlarıKrize girmiştir melun, bana da özelden yazıklar olsun, seni dost bilmiştim demiş
![]()
Gerek yok be ncede ona 2-3 şarkısı dışında öyle her ahftaya kullanılıcak sağlam şarkıları yok
Sen bu hafta anladım kadarıyla bavulunu toplamışsın![]()
![]()
![]()
Ben sonucunu bilmiyorum, herhalde yarıda bıraktım diziyi bakayım bir ara en iyisiBen de şok oldum okuyunca.Unutmuştum @MasacRE- unutmamış.
Bir daha okumak istiyorum o sahneleri çok şey değişti üstüne.
![]()
Ben sonucunu bilmiyorum, herhalde yarıda bıraktım diziyi bakayım bir ara en iyisi![]()
Neden sadece o sahneler kalmış aklında acabaBen de şok oldum okuyunca.Unutmuştum @MasacRE- unutmamış.
Bir daha okumak istiyorum o sahneleri çok şey değişti üstüne.
![]()
İyi bir gözdağı oldu işte ona, şimdi paşa paşa gelecek sonuçlara her haftaHahha sana ne dese haklıSana güvenip yarışmacısını bırakıp gidiyor geldiğinde Bully 3 puan
![]()
![]()
@xBUGRAx @MasacRE- @Maskeli Fedai
Ben seni beğenmeyince millet beğeniyor bakalım totem tutucakmı yineOylarımı kullanmaya başladımHadi hayırlısı
![]()
Bu haftadan umutluyumBen seni beğenmeyince millet beğeniyor bakalım totem tutucakmı yine![]()
![]()
![]()
Aaa öyle zaten sayemizda daha babasına bile güvenmez sanırımİyi bir gözdağı oldu işte ona, şimdi paşa paşa gelecek sonuçlara her haftaYoksa puanlarına çökmeye devam ederim
![]()
Bu haftadan umutluyumGeçen haftayı unutturacam
![]()
![]()
Bende beğenmedim haftayı tabi içerinde sende varsın ayollAçıkçası 2-3 şarkı dışında pek beğenmedim bu haftayıYani benim açımdan kolay bir oylama oldu
Bir isim bu hafta resmen elenmek için gelmiş bence![]()
Sen beğenmediysen o zaman diğerleri beğenirBende beğenmedim haftayı tabi içerinde sende varsın ayoll![]()
![]()
![]()
2 ve 3.hafta şarkılarını duymamıştım puanamı ne oynadıSen beğenmediysen o zaman diğerleri beğenir![]()
Bu totemi sevdim
![]()
![]()
Aaa yine kütük kütük oylamışsın ayoll benim dışımda kimse oy yollamanı istemiyor
İkiside
Kız geçen haftaki cidden en bilindik şarkılarındandı nasıl öyle oldu anlamadım 😱2 ve 3.hafta şarkılarını duymamıştım puanamı ne oynadıSon hafta şarkın en bilindikti aşşağılarda yer aldı tuhaf gerçekten ayoll
![]()
![]()
![]()