eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Biz @xBUGRAx ile zindanda bir şeyler yapıyorduk, hangi diziydi o @mrt-06 nın dizilerindendi galiba :A Ne oldu orada sonuç ben mi okumadım gerisini acaba yoksa Atacan mı yazmadı :A Bir anda o geldi aklıma aniden :A
@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim :A :A :A @xBUGRAx

Biz @xBUGRAx ile zindanda bir şeyler yapıyorduk, hangi diziydi o @mrt-06 nın dizilerindendi galiba :A Ne oldu orada sonuç ben mi okumadım gerisini acaba yoksa Atacan mı yazmadı :A Bir anda o geldi aklıma aniden :A

@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim :A :A :A @xBUGRAx

Ben de şok oldum okuyunca. :A Unutmuştum @MasacRE- unutmamış. :A Bir daha okumak istiyorum o sahneleri çok şey değişti üstüne. :A

Açıkçası 2-3 şarkı dışında pek beğenmedim bu haftayı :A Yani benim açımdan kolay bir oylama oldu :A

Bir isim bu hafta resmen elenmek için gelmiş bence :A

İyi bir gözdağı oldu işte ona, şimdi paşa paşa gelecek sonuçlara her hafta :A Yoksa puanlarına çökmeye devam ederim :A
Aaa öyle zaten sayemizda daha babasına bile güvenmez sanırım :A :A :A

Bakalım özellikle Kenan ile Yalını merak ediyorum napacaklar :A :A :A