eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Valla bana fark etmiyor, şarkı kulağıma nasıl gelirse ona göre puanımı veririm :A Ama millet etkileniyor baskılardan demek ki :A
Üye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yok :F Burada ortak bunlar yanı siaya 2 verecek ama sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır :A :A :A

Üye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yok :F Burada ortak bunlar yanı siaya 2 verecek ama sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır :A :A :A
İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydaları :A Bak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden :A

İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydaları :A Bak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden :A
Aaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmış :A Senin sevdiğin kimse yarışmıyor kı oyüzden duygusal kullanmıyorsun sıvacı arkadaşların yarışıcak kı anca öyle :A :A :A

Aaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmış :A Senin sevdiğin kimse yarışmıyor kı oyüzden duygusal kullanmıyorsun sıvacı arkadaşların yarışıcak kı anca öyle :A :A :A
Yok ya onlara da acımazdım, ben yarışırken onlar da bana acımıyordu zaten :A @Doğu nun 1-2 puan falan verdiğini hatırlıyorum, @MEnes in de değişkendi :A Bizde adam kayırma yok yani :A

Oylarımı kullandım. Güzel şarkılardı hemen hemen hepsi. Ancak bir şekilde kulak zevkimize göre sıralama yapmak durumundayız. Ben de öyle yaptım. :D

Başarılar herkese.

Yok ya onlara da acımazdım, ben yarışırken onlar da bana acımıyordu zaten :A @Doğu nun 1-2 puan falan verdiğini hatırlıyorum, @MEnes in de değişkendi :A Bizde adam kayırma yok yani :A
Aaa @Doğu @MEnes sana acımıyorduda rahmetli yine sana kıyamıyordu :A Tabi büyük finalde atmıştı oda tekmeyi ama neyse :F :F :F

Rahmetli ağaçkakan deyip duruyordu şarkıcıma :T: Ama puanları fena değildi :A Sahi ne zaman gelecek bu herif ya Eylül oldu gelsin artık özledik :A
Genelde Ekim sonuna geliyordu Kasım başı ya da ama inş biraz erken gelir , sonucta erken gitti :A Ama habersiz gitmiyordu daha gelmeyebilirde :( :( :( @xemrexxx