Maskeli Fedai
Favori Üye
Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelirRakiplerinin güçlü olmasıyla hiç alakası yok yani değil mi![]()
Valla bana fark etmiyor, şarkı kulağıma nasıl gelirse ona göre puanımı veririmÇabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir![]()
![]()
![]()
Üye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yokValla bana fark etmiyor, şarkı kulağıma nasıl gelirse ona göre puanımı veririmAma millet etkileniyor baskılardan demek ki
![]()
İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıÜye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yokBurada ortak bunlar yanı siaya 2 verecek ama sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır
![]()
![]()
![]()
Aaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmışİşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıBak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden
![]()
Ne alakası varAaa öğrendikten sonra sahtekar![]()
![]()
![]()
Yok ya onlara da acımazdım, ben yarışırken onlar da bana acımıyordu zatenAaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmışSenin sevdiğin kimse yarışmıyor kı oyüzden duygusal kullanmıyorsun sıvacı arkadaşların yarışıcak kı anca öyle
![]()
![]()
![]()
Finale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.Çeyreke çıksan yeter oralarda kullanıp atıyoruz![]()
![]()
![]()
Ay kızzz ben de en az çeyrek finala gideyim sen de çatla.Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir![]()
![]()
![]()
Genelde Ekim sonuna geliyordu Kasım başı ya da ama inş biraz erken gelir , sonucta erken gittiRahmetli ağaçkakan deyip duruyordu şarkıcımaAma puanları fena değildi
Sahi ne zaman gelecek bu herif ya Eylül oldu gelsin artık özledik
![]()
Hhaha Aaa hadi inş cnmAy kızzz ben de en az çeyrek finala gideyim sen de çatla.![]()
![]()