eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Sen değişmediğin sürece yükseltmez @xBUGRAx :A :A :A

@ozmoturk Rekabetli geçsin diye hafif siklet takılıyor :F Benim Albümüm vardı MS e göre hafif siklet şarkıları kullanılıyordu Sezende Benim Albümüm modunda takılıyor :A :A :A
Senin yarışmanı düşünüyor işte, bütün en iyi şarkılarını dizse açık ara fark yapacak heyecanı kaçacak işin :A

Sezen hafif siklet takılırkan @Maskeli Fedai @Yiğitt de henüz yükselişe geçemeyince ortalık @xBUGRAx a kaldı görünüyor oğlan için zemin hazırlanıyor resmen :A :A :A
@Yiğitt in şansı yok zaten, @Bully son sezonlarda yarıştığı için iyi görünmüştü Gökhan Türkmen, bu sezon için yetersiz kalır :A Sezen'in hafif sikletleri bile final puanına oynuyor, bir üst seviyeye geçti mi dağıtır ortalığı :A

Çatlamaya devam et :A
@Yiğitt in şansı yok zaten, @Bully son sezonlarda yarıştığı için iyi görünmüştü Gökhan Türkmen, bu sezon için yetersiz kalır :A Sezen'in hafif sikletleri bile final puanına oynuyor, bir üst seviyeye geçti mi dağıtır ortalığı :A
Gökhanı @MasacRE- almak istemişti Yiğit önceden seçtiği için doluydu :F @Bully

Yani Gökhana düşük verirse art niyet arayabilirsin Yiğit :A :A :A

Gökhanı @MasacRE- almak istemişti Yiğit önceden seçtiği için doluydu :F @Bully

Yani Gökhana düşük verirse art niyet arayabilirsin Yiğit :A :A :A
Ne çatlayacağım sanki ben mi sana kötü puan veriyorum, iyi takip et şu oylamaları :A Millet beğenmiyor işte puan durumları ortada :A
@MasacRE- aşkım bana yüksek puan veriyor hep, asla düşük vermez bana. :bhr: Deseydi eğer Gökhan'ı verebilirdim kendisine...

Of onu şakasına söyledim ben be ne yapayım Gökhan'ı :A Katılmak istesem şarkıcı yok sanki :A
@MasacRE- aşkım bana yüksek puan veriyor hep, asla düşük vermez bana. :bhr: Deseydi eğer Gökhan'ı verebilirdim kendisine...
Aaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı :A :A :A

5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı :A

Yalın reyiz de bir üst seviyeye geçmedi henüz :A

Aaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı :A :A :A
5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı :A

Ona bakarsan son sezonların şampiyonları, finalistleri falan hep sürünüyor :A Ariana elendi, Sia her hafta son sıralarda, Selda Bağcan da en iyi şarkılarıyla birkaç hafta kurtardı ama bu hafta gidici:A

Yalın reyiz de bir üst seviyeye geçmedi henüz :A
Aslında geçen hafta 1. olmuştun @Çiğdem- niye öyle dedi ki :A Yoksa bu hafta son sıralarda mısın yanlışlıkla spoiler mı verdi 😱

Ona bakarsan son sezonların şampiyonları, finalistleri falan hep sürünüyor :A Ariana elendi, Sia her hafta son sıralarda, Selda Bağcan da en iyi şarkılarıyla birkaç hafta kurtardı ama bu hafta gidici:A

Aslında geçen hafta 1. olmuştun @Çiğdem- niye öyle dedi ki :A Yoksa bu hafta son sıralarda mısın yanlışlıkla spoiler mı verdi 😱
Sunucu geçen haftaki zirveyi @Bully'e yazıyor çünkü :T: Pis cadaloz .ss

Yeni sahipleriyle uyum sağlayamadılar demek hepsinin eski sahipleri farklıydı :A :A :A

Sunucu geçen haftaki zirveyi @Bully'e yazıyor çünkü :T: Pis cadaloz .ss

Geçen hafta 3 puanı @Bully a yazdık Maskelinin puanı yok henüz :A Büyük finalde Yalınla kim yarışırsa Kaan yada Maskeli kendi puanlarıyla yarışıcaklar tabi Maskeli puan alırsa :A :A :A