Çeyreke çıksan yeter oralarda kullanıp atıyoruz1.'iniz belli zaten. Herkesin dilindeyim.![]()
Çeyreke çıksan yeter oralarda kullanıp atıyoruz1.'iniz belli zaten. Herkesin dilindeyim.![]()
Aaa bu avatarın yakışmış en azından kendini koymuşsun kucağında da @serhattÜmmetin liderini sevmeyen isterse bir taraflarını yirtsin oy moy yok![]()
Senin yarışmanı düşünüyor işte, bütün en iyi şarkılarını dizse açık ara fark yapacak heyecanı kaçacak işin
Ahlak polisi o güzelliğe karşı çıkamaz.
Sezen hafif siklet takılırkan @Maskeli Fedai @Yiğitt de henüz yükselişe geçemeyince ortalık @xBUGRAx a kaldı görünüyor oğlan için zemin hazırlanıyor resmenSenin yarışmanı düşünüyor işte, bütün en iyi şarkılarını dizse açık ara fark yapacak heyecanı kaçacak işin![]()
Aaa vlla hemen diskalife ederim boynumuz kanun önünde kıldan ince hiç korumayız tanımıyoruz şarkıcılar içinde araya karışmış kaçak yarışıyormuş derizAhlak polisi o güzelliğe karşı çıkamaz.![]()
@Yiğitt in şansı yok zaten, @Bully son sezonlarda yarıştığı için iyi görünmüştü Gökhan Türkmen, bu sezon için yetersiz kalırSezen hafif siklet takılırkan @Maskeli Fedai @Yiğitt de henüz yükselişe geçemeyince ortalık @xBUGRAx a kaldı görünüyor oğlan için zemin hazırlanıyor resmen![]()
![]()
![]()
Ne çatlayacağım sanki ben mi sana kötü puan veriyorum, iyi takip et şu oylamalarıÇatlamaya devam et![]()
Çatlamaya devam et![]()
Gökhanı @MasacRE- almak istemişti Yiğit önceden seçtiği için doluydu
@MasacRE- aşkım bana yüksek puan veriyor hep, asla düşük vermez bana.Ne çatlayacağım sanki ben mi sana kötü puan veriyorum, iyi takip et şu oylamalarıMillet beğenmiyor işte puan durumları ortada
![]()
Of onu şakasına söyledim ben be ne yapayım Gökhan'ıKatılmak istesem şarkıcı yok sanki
![]()
Aaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı@MasacRE- aşkım bana yüksek puan veriyor hep, asla düşük vermez bana.Deseydi eğer Gökhan'ı verebilirdim kendisine...
Aaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı![]()
![]()
5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı![]()
Aslında geçen hafta 1. olmuştun @Çiğdem- niye öyle dedi kiYalın reyiz de bir üst seviyeye geçmedi henüz![]()
Sunucu geçen haftaki zirveyi @Bully'e yazıyor çünküOna bakarsan son sezonların şampiyonları, finalistleri falan hep sürünüyorAriana elendi, Sia her hafta son sıralarda, Selda Bağcan da en iyi şarkılarıyla birkaç hafta kurtardı ama bu hafta gidici
Aslında geçen hafta 1. olmuştun @Çiğdem- niye öyle dedi kiYoksa bu hafta son sıralarda mısın yanlışlıkla spoiler mı verdi 😱
Yeni sahipleriyle uyum sağlayamadılar demek hepsinin eski sahipleri farklıydıOna bakarsan son sezonların şampiyonları, finalistleri falan hep sürünüyorAriana elendi, Sia her hafta son sıralarda, Selda Bağcan da en iyi şarkılarıyla birkaç hafta kurtardı ama bu hafta gidici
Aslında geçen hafta 1. olmuştun @Çiğdem- niye öyle dedi kiYoksa bu hafta son sıralarda mısın yanlışlıkla spoiler mı verdi 😱
Sunucu geçen haftaki zirveyi @Bully'e yazıyor çünküPis cadaloz .ss
Geçen hafta 3 puanı @Bully a yazdık Maskelinin puanı yok henüzOna bakarsan son sezonların şampiyonları, finalistleri falan hep sürünüyorAriana elendi, Sia her hafta son sıralarda, Selda Bağcan da en iyi şarkılarıyla birkaç hafta kurtardı ama bu hafta gidici
Rakiplerinin güçlü olmasıyla hiç alakası yok yani değil miYeni sahipleriyle uyum sağlayamadılar demek hepsinin eski sahipleri farklıydı![]()
![]()
![]()