İnş Alamancı ama bakalım ülkemiz dışına henüz kupa gitmediFinale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.
İnş Alamancı ama bakalım ülkemiz dışına henüz kupa gitmediFinale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.
Hogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardıFacesi twitteri falan yok muydu sizde, bir oralara yazın belki bakacağı tutar@xemrexxx
@xemrexxx her yerden yazsın işte ona, belki biri tutarHogathasever diye fokbalıklı bir facesi vardıAma yine şifresini unutmuştur
Bir de kuş fotolu bir twettarı var girerse ona giriyor ama onada baktığı yokmuş@xemrexxx de bir epostası vardı millattan kalma onada bakıyormu bakmıyor mu bilmiyoruz
Aaa vlla hemen diskalife ederim boynumuz kanun önünde kıldan ince hiç korumayız tanımıyoruz şarkıcılar içinde araya karışmış kaçak yarışıyormuş deriz@sokak sanati
Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir
İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıBak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden
Oğuzhan düetleri fena değil ama onları da sonlarda kullanırsın muhtemelen, yine işin zor yani
Benden puan almak için harcayacak mısın yani şarkını
Benden puan almak için harcayacak mısın yani şarkını
İyi hadi gel o zaman bu hafta Aşkla Aynı Değil ile, bir şeyler düşünürüzAnla işte değerini.O düete vereceğin puanı verirsin yine harcanmamış olur.
İyi hadi gel o zaman bu hafta Aşkla Aynı Değil ile, bir şeyler düşünürüz
Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydım😱 Final şarkım o.Cümle kuramadım @Aserat görmesin.Haftaya planladığım şarkıyı kullanırım yine sen ona düete vereceğin puanı verirsin harcanmamış olur demek istedim.
Oylarımızı verdik, hayırlı uğurlu olsun@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin
Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )
Ben Kral TV’de denk gelirdim kötü şarkı değil ama Kenan’ın ilk 15 listesine girer mi şüpheli
Çatlamaya devam et
Gökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorumAaa @Bully kalpten giderdi bu kütük Gökhanı alsaydı
5.Sezon tabi bus ezona göre biraz daha şeydi ama yinede bu Gökhanın bu seneki oylamaları bence baya tuhaf kadromuzda aynı
Yeni şarkısıyla ne yapacak bakalım, bu sen yarışırken yoktu değil miGökhan’ın bir kıvılcıma ihtiyacı var sadece, az sabır, şarkılarının gücüne güveniyorumBi final puanı alsa devamı gelecek, 1-2 haftası var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?