eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Hhaha bu şarkının klip konusunda Harun sen ben @mrt-06 @Billy Kane efsane bir konuşmamız olmuştu sayfalarca ahh ahh :A :A :A

Ciddi birşey konuşmuyoruz, Emre'nin yaptığı benzetmeyle makara geçtim o kadar. Bi kadar resmiyete gerek yok. Siyasetten olabildiğince uzak kalıyoruz zaten. :)
İşte onun mesajını görmedim, bakmadım bile. @Dosi yazınca mesajını gördüm. Resmiyete gerek yok; ancak siyaset üzerinden benzetme yapmak da siyasete dahil. :)

@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun :D hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek :A

@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi :A

@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim :A

@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını :A

@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â

@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de :A

Aaa bir senin paylaşımıı beğenmiyorlar :F Ama haftalık enlerde en beğenilen şarkılar hep sonlarda oynuyor oyüzden beğenilmemek iyi bence :A :A :A
Forum en aktif sırası, şu ara. Başlarda attığında kaynama yapıyor. Sürekli bildirim de gidiyor. Her neyse, beğeni önemli değil demiştim. Şarkı demiştim hani. :D

@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun :D hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek :A

Havalara bak, "hepsi hit" diyor. :A

:A:AAaa bir olayı engellemeye çalışıyorum grup dağılsın istemiyorum bee

Forum en aktif sırası, şu ara. Başlarda attığında kaynama yapıyor. Sürekli bildirim de gidiyor. Her neyse, beğeni önemli değil demiştim. Şarkı demiştim hani. :D
Zaten beğenilenler iyi sonuç almıyor dedim gibi :A Şarkından haberim yok Recabını yaparkan dinleyecem bakalım inş yine atlatırsın haftayı :A :A :A