Perşembe köyden gelecem diyorum sen bir şey mi kullandın kafan zaten gidikti ama şuan madde kullanmış gibisin ayollkı o daha kötü bir yerde perşembe bir yerde cuma diyon
Perşembe köyden gelecem diyorum sen bir şey mi kullandın kafan zaten gidikti ama şuan madde kullanmış gibisin ayollkı o daha kötü bir yerde perşembe bir yerde cuma diyon
sen b12 vitamini al yine @Harunnn60 rahmetli atıyordu kafana hapları onun yerine görevi beyi @kerem e düşer bencePerşembe köyden gelecem diyorum sen bir şey mi kullandın kafan zaten gidikti ama şuan madde kullanmış gibisin ayoll
Perşembe köyden gelecemi söyledim sonucların Cuma oldunu Cumartesi duyurduk ciddi ciddi kovacam seni ayoll başkansın haberin yok yarışmadansen b12 vitamini al yine @Harunnn60 rahmetli atıyordu kafana hapları onun yerine görevi beyi @kerem e düşer bence
Haberin yoksa, dinle önceden. Hem doğru yeri recap yaptım mı, görürsün, ki en etkili kısmını recap yaptım.Zaten beğenilenler iyi sonuç almıyor dedim gibi Şarkından haberim yok Recabını yaparkan dinleyecem bakalım inş yine atlatırsın haftayı
Birbirine diss atan koca yürekliler sizi.Bu arada @xBUGRAx Kandırmazsın Beni ve Kandırdım şarkılarını aynı hafta seçmemiz?
(Pop)üler müzik yaparsan, öyle olur zaten. Kafiyeli sözler salla, alttan ver "dıptıs dıptıs", al sana hit müzik.Öyle zaten
Hakeden biri yapmış olur şu başkanlığı@xemrexxx i Başkanlıktan atacaz bu gidişle yerine seni alırız ayoll
Onlar bana rüşvet versinkız bu durumda @serhatt rüşvet olarak birkaç erkek yarışmacının kucağına oturur yarışmanın adı çıkar 😱
Sana diyor ama kendisi bunamışYarışmadan haberin yok daha ayoll şu konuda ana sayfayı oku @serhatt Yakında yerine geçecek en azından yarışmadan haberi var bir de başkan olacan
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-sil-baştan-8-sezon-2-hafta-sonuçları.281730/
@Bully şarkımı nasıl buldun?Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Aaa ablam seni hiç yedirmemBeni kurban edeceksin yani iyi bakalım
Şarkına göre bebeğim@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek
@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi
@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim
@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını
@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â
@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de
2.Hafta sonuclarına gelmedi içindir sonra gelip dizi izleyecem diye kaçmıştı sayılı haftaları kaldı ayoll defteri kabardı @xemrexxxSana diyor ama kendisi bunamış
Başkanlık değil bu yaptığı at gitsin ucubeyi2.Hafta sonuclarına gelmedi içindir sonra gelip dizi izleyecem diye kaçmıştı sayılı haftaları kaldı ayoll defteri kabardı @xemrexxx
Şefimiz @sokak sanati na bir balta vereyimde MS yönetim odasında @xemrexxx i halletsin ayoll yerine geçecek başkanda hazırEvet bacım,ittifak yapıp onun işini bitirmeliyiz
Bay Doğru'yu kullanacaktım o da orta tempo bir de hareketli deneyeyim dedim.
Kandıramazsın Beni büyük hit, efsanelerden. Bay Doğru da iyi hitlerden ama Kandıramazsın Beni kadar değil.@Bully de bir yorumlasın gerçi elenirsende karışmayız