eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun :D hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek :A

@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi :A

@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim :A

@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını :A

@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â

@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de :A
Falım şarkısını mı kullanacaksın? :( @Çiğdem-

Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. :Z Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım. :X

(2:10 - 3:10)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@serhatt senin için recabı değiştirdim. 0:43 - 1:53 arasını recap yaptım. Orada bağırmıyor. :A Bu kıyağı sana yaptım, umarım yeni halini beğenirsin. :Z

Aaa o değil cnm Uçacaksını kullan diyorum 9.haftalarda elenmişti bu hafta için bence uygun Kandıramazsın beide elende kalır :A @xBUGRAx
Hee, Kandıramazsın Beni, normal sezonda 1.olmuştu sanırım zaten, Uçacaksın'dan daha çok oy alır. :D @xBUGRAx

Uçacaksın tüm hit şarkıların bir arada olduğu bir haftada elenmişti, Serdarcığımın bu şarkısıyla yarışmıştım, sunucu da o hafta @denizz19 idi, lanet olsun hafızama. :A

Hee, Kandıramazsın Beni, normal sezonda 1.olmuştu sanırım zaten, Uçacaksın'dan daha çok oy alır. :D @xBUGRAx

Uçacaksın tüm hit şarkıların bir arada olduğu bir haftada elenmişti, Serdarcığımın bu şarkısıyla yarışmıştım, sunucu da o hafta @denizz19 idi, lanet olsun hafızama. :A

Uçacaksını kullan @xBUGRAx seni elemeye çalısmıyorum ayoll :A :A :A

İremde elenen şarkısını kullandı 4.oldu :F @denizz19