Hhaha bu şarkının klip konusunda Harun sen ben @mrt-06 @Billy Kane efsane bir konuşmamız olmuştu sayfalarca ahh ahhBu hafta çok anlamlı orta tempolu güzel bir şarkıyla geliyoruz. Şarkımız "Bazı Aşklar Yarım Kalmalı" olacak. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans.
@xBUGRAx @Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu
Yarışmadan haberin yok daha ayoll şu konuda ana sayfayı oku @serhatt Yakında yerine geçecek en azından yarışmadan haberi var bir de başkan olacanKONU DÜN açılmış kız iyice bunadın aynı konuda kendi kendini yalanlıyon
İşte onun mesajını görmedim, bakmadım bile. @Dosi yazınca mesajını gördüm. Resmiyete gerek yok; ancak siyaset üzerinden benzetme yapmak da siyasete dahil.Ciddi birşey konuşmuyoruz, Emre'nin yaptığı benzetmeyle makara geçtim o kadar. Bi kadar resmiyete gerek yok. Siyasetten olabildiğince uzak kalıyoruz zaten.
Arada kaynadı gitti sanırım. Biz şarkının beğenilmesinin peşindeyiz, paylaşımın değil.Aaa sen paylaşıyorsun diyemi beğenmiyorlar var bir tuhaflık ayoll
Bakacağız. Zaten diğer sevdiklerin var. Bu arada üşenmeden baktım, @Billy Kane yarı finalde elenmiş bu şarkıyla.Efsane bi şarkı bence dene. İlk haftalarda kullan en azından. Enerjisi güzel çünkü.
Uçacaksın kullanabilirsin @denizz19 da İremin elendi şarkıyı kullandı geçen hafta bu haftada sen kullanBay Doğru'yu kullanacaktım o da orta tempo bir de hareketli deneyeyim dedim.
Aaa bir senin paylaşımıı beğenmiyorlar Ama haftalık enlerde en beğenilen şarkılar hep sonlarda oynuyor oyüzden beğenilmemek iyi benceArada kaynadı gitti sanırım. Biz şarkının beğenilmesinin peşindeyiz, paylaşımın değil.
Forum en aktif sırası, şu ara. Başlarda attığında kaynama yapıyor. Sürekli bildirim de gidiyor. Her neyse, beğeni önemli değil demiştim. Şarkı demiştim hani.Aaa bir senin paylaşımıı beğenmiyorlar Ama haftalık enlerde en beğenilen şarkılar hep sonlarda oynuyor oyüzden beğenilmemek iyi bence
@Bully de bir yorumlasın gerçi elenirsende karışmayızİkisi arasında kaldım zaten ama artık gördü herkes değiştirmem.
Havalara bak, "hepsi hit" diyor.@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek
@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi
@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim
@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını
@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â
@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de
İremin elendiği şarkıyla 4.oldumUçacaksın kullanabilirsin @denizz19 da İremin elendi şarkıyı kullandı geçen hafta bu haftada sen kullan
@dreamy erken değil zaten şarkılarımı biliyorsun hepsi hit o yüzden sıkıntı yok mesela haftaya Tektaş gelecek
@sokak sanati katılmıyorum kötü şarkı olduğuna ama senin düşüncen tabi
@Bully Teşekkürler yüksek puanını beklerim
@Çiğdem- algı yaratma kız yolarım saçlarını
@vadikızı @MEnes ittifak kurdunuz demek kara listeme aldım sizi :Â
@serhatt sağlam puan bekliyorum keza @turkuazz senden de
Zaten beğenilenler iyi sonuç almıyor dedim gibi Şarkından haberim yok Recabını yaparkan dinleyecem bakalım inş yine atlatırsın haftayıForum en aktif sırası, şu ara. Başlarda attığında kaynama yapıyor. Sürekli bildirim de gidiyor. Her neyse, beğeni önemli değil demiştim. Şarkı demiştim hani.
kı o daha kötü bir yerde perşembe bir yerde cuma diyonYarışmadan haberin yok daha ayoll şu konuda ana sayfayı oku @serhatt Yakında yerine geçecek en azından yarışmadan haberi var bir de başkan olacan
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-sil-baştan-8-sezon-2-hafta-sonuçları.281730/
Bakacağız. Zaten diğer sevdiklerin var. Bu arada üşenmeden baktım, @Billy Kane yarı finalde elenmiş bu şarkıyla.