araızdan harun çekildiğine göre belli bir çarpışma olmuşturEx aşk??
İyi iş çıkardığından emin miyiz? @yatutarsa
aaa resmen popülerliği düşen rte gibi konuyu açmış hemen @Çiğdem- :😱 ee tabi yıllardır tek rakibin lider vasfı olmayan kılışdar aman @vadikızı ydı şimdi bahçeli dede ile aman @dizi kolik le anlaştın ama onun içinden akşener ayrıldı @Almila oldu haa bir de dış mihrakların desteklediği hdp @Dosi var özellikle alamanya yani @kerem destekliyor son olarak cadolozların arasına kökten bir değşimle @serhatt katıldı ama o temel dede gibi napsa olmuyor oy alamıyor uzun lafın sopası ilk defa cadolozlukta ciddi rakiplerin var hemen konuyu açmışsın ama senin rte gibi sıyrılma şansın yok yok olacaksın hogatha bunlar boşa çırpınışlar @mrt-06 @ozgur2113 @Bully @dreamy @MasacRE- @turkuazz @denizz19 @cookies @Ahmed @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk
Anam biriniz beni Hdp biriniz Mhp yapmış ikisi birbirine zıt parti değilmi bunlar?Çiğdem AKP
Vadikızı İYİP
Dosi MHP
Dizi kolik HDP
Serhat da CHP olacaktı.
@Arslan Bey üst mesajAnam biriniz beni Hdp biriniz Mhp yapmış ikisi birbirine zıt parti değilmi bunlar?
ikinizinkide ofsayt canlar @Arslan Bey @denizz19
burada otorite benimAnam biriniz beni Hdp biriniz Mhp yapmış ikisi birbirine zıt parti değilmi bunlar?
ikinizinkide ofsayt canlar @Arslan Bey @denizz19
Bu neyin muhabbeti acaba? Bakmaya üşendim detaylı.
benim mesajda üsteki dedimya, hemen üst mesaja bak, alıntıladığım mesajlara cevap Alıntılara bakıp anlarsın.Bu neyin muhabbeti acaba? Bakmaya üşendim detaylı.
Ben de LDP memnun oldumÇiğdem AKP
Vadikızı İYİP
Dosi MHP
Dizi kolik HDP
Serhat da CHP olacaktı.
Fotoşop bu aramızda bi halt olmadıaraızdan harun çekildiğine göre belli bir çarpışma olmuştur Ekli dosyayı görüntüle 61137
Partiler üzerinden benzetme yaparak insanları örneklendirmek yanlış, ki @kerem ile partiler yüzünden tartışmışlığımız da var. İşte bu yüzden @kerem; tavsiyem, parti üzerinden benzetme yapmasan daha iyi.benim mesajda üsteki dedimya, hemen üst mesaja bak, alıntıladığım mesajlara cevap Alıntılara bakıp anlarsın.
Bukadarda üşengeç olma, altı üstü hemen üst mesaja bakacaktın
Yalnız olayı ilk yapan @xemrexxxPartiler üzerinden benzetme yaparak insanları örneklendirmek yanlış, ki @kerem ile partiler yüzünden tartışmışlığımız da var. İşte bu yüzden @kerem; tavsiyem, parti üzerinden benzetme yapmasan daha iyi.
@Dosi ayrıca, bu tarz şeylere tepkili yaklaşıyorum ne yazık ki. Parti ile insanlar ilişkilendirilmemeli, mizah bile olsa.
Biraz ciddi oldu da, yapacak bir şey yok. Konuyla partilerin de alakası yok.
Sayko takılıyorsun demek. Tuttum seni.Şöyle anlatayım
O zaman, ona da diyeyim bunu.Yalnız olayı ilk yapan @xemrexxx
Kendisi hep aykırı şeyleri yapmakla meşhur
Kendileri sanAT'a değer veren ve sevdiğim müzikler yapan insanlardır. Bu yüzden iyi bakıyorum.Mor ve Ötesi'nin sanATını nasıl buluyorsun?
O zaman sanATa değer veren bir arkadaşsın ve bendensin.Kendileri sanAT'a değer veren ve sevdiğim müzikler yapan insanlardır. Bu yüzden iyi bakıyorum.
Ciddi birşey konuşmuyoruz, Emre'nin yaptığı benzetmeyle makara geçtim o kadar. Bi kadar resmiyete gerek yok. Siyasetten olabildiğince uzak kalıyoruz zaten.Partiler üzerinden benzetme yaparak insanları örneklendirmek yanlış, ki @kerem ile partiler yüzünden tartışmışlığımız da var. İşte bu yüzden @kerem; tavsiyem, parti üzerinden benzetme yapmasan daha iyi.
@Dosi ayrıca, bu tarz şeylere tepkili yaklaşıyorum ne yazık ki. Parti ile insanlar ilişkilendirilmemeli, mizah bile olsa.
Biraz ciddi oldu da, yapacak bir şey yok. Konuyla partilerin de alakası yok.