Seni kesip bavulla dolduracakHerşeyin adabı var ama bana düzgünce söylese niye vermiyeyim ki hakaretler tehditler bende ne yapacağımı şaşırdım
Seni kesip bavulla dolduracakHerşeyin adabı var ama bana düzgünce söylese niye vermiyeyim ki hakaretler tehditler bende ne yapacağımı şaşırdım
Hayır dünyanın en güzel sesi Merve Özbey, aksini kimse iddia edemez. Onun hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun?Bundan şeyin haberi var mı Merve Özbey'in
Arkadaş yarışmayı birilerine iftira atacak kadar fazla önemsiyor evet.Kerem senin yarışmayı önemsemen ile gururlanacağına triplere giriyor anlamıyorum.
@Maskeli Fedai ye kanlı hamburger yolla İrlandada usulü @serhattBana her şeyi diyebilirsin ama pasaklı diyemezsin zira normal bir insana göre fazlasıyla titiz ve temizim.
@Çiğdem 😔 o şarkıdan uzak dur üniversitedeyken beni reddedenin kızın kız Hürrem’e benziyordu onun sevdiği şarkı şuanda müzisyen @Çiğdem @eskici @serhattEn güzel şekilde okur tabii ki de
KatılıyorumGülşen’in şarkıları yeter zaten
Çok iyi çocuksunFarkındaysan sunucu olduğum için seninle sürekli seviyeli bir diyalog içerisindeyim. Fakat sen cevaplarınla konuşmayı seviyesizleştiriyorsun. Tıpkı sana bir şey söylendiğinde direkt savunmaya geçip bana laf sokmaya çalışman gibi. 'Seni de biliyoruz' ne demek? Daha önce de tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşmamanı söylemiştim. Kalkıp da burada sana mahalle ağzıyla ve '''' gibi emojilerle cevap veremeyeceğim. Böyle bir üsluba sahip değilim çünkü. Ben burada hepinize aynı değeri veriyorum ama senin geri dönüşlerin bu anlamda çok yakışıksız, çünkü insanları kırmak senin umrunda bile değil. Bazen de başkalarını sorgulamak yerine özeleştiri yapsan böyle şeylere hiç gerek kalmayacak oysa ki... Yeni hafta konusunda görüşmek üzere, iyi günler.
Nasıl konuşurum ben öyle ya çok ayıp ettim vallaHayır dünyanın en güzel sesi Merve Özbey, aksini kimse iddia edemez. Onun hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun?
------
Arkadaş yarışmayı birilerine iftira atacak kadar fazla önemsiyor evet.
Kime diyon gıııı😱Seviyesini korumuş hali buysa korumamış halini merak ediyorum.
Hâlâ yarışma üzerinden kendisini üstün görme çabasında. Herkesin yarışmayı kendisi kadar önemsediğini zannediyor.
Onun devri artık geçti @denizz19 gibiYine kaos ortamı oluşmuş... @sokak sanati olsa en az 2 banımız vardı...
Gerçekten iftira attığını sanıp ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz.Hayır dünyanın en güzel sesi Merve Özbey, aksini kimse iddia edemez. Onun hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun?
------
Arkadaş yarışmayı birilerine iftira atacak kadar fazla önemsiyor evet.
Millet yanlış anlayacak..
Resmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱Ne acıması ayol ben mi kaybettim bütün varlığımı kumarda o kaybetti sonra çıkmış ağlıyor vah evim gidiyor vah param kalmadı diye ne üzülecem
X'i kendi koydu ya resmi kaldırdım ben
Oklava korumasını hak edecek bir icratın yokki
Kendilerini çok önemsiyorlar sanırım ondanGerçekten iftira attığını sanıp ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz.
Sana o kadar para verdim kötü gününde sende benim kötü günümde bana yardım etResmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱
Ekli dosyayı görüntüle 107953
------
Oklava korumasını hak edecek bir icratın yokki@Emre Ozansoy
Bir de 8 yıldır forumda olacaksınResmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱
------
Resmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱
------
Eski Periliçe Hande Soral dizimde @Çiğdem yargıç peri Sedef Avcı nın emrinde çalışıyorsun Reyyan peri olarak @ÇiğdemResmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱
------
Ben işin içindeyken anlamazlar merak etmeyin @serhattMillet yanlış anlayacak..
Para değil puan ver beeSana o kadar para verdim kötü gününde sende benim kötü günümde bana yardım et
Avatarım hiç sincaptan eksik kalmadıkıBir de 8 yıldır forumda olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?