eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Düne kadar birlik olup onu elemeye çalışıyorduk ama planımız tutmadı ya tüh... :A
Sunucu gibi bir duruş sergile sen de bence o zaman benim dışımdaki herkesle bir ortak duruşun var :A seni de biliyoruz.
------

Söylememe bile değmez.
Serhatçım sen benim canım arkadaşımsın kendin de demişsin Deniz'in savunulmaya ihtiyacı yok diye evelallah herkese gücüm yeter :A Antidepresan içmiş hepsi :F kompleksli demiş bana Merve'ye laf atmıştı aynı hafta rlendi :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Sunucu gibi bir duruş sergile sen de bence o zaman benim dışımdaki herkesle bir ortak duruşun var :A seni de biliyoruz.
------

Serhatçım sen benim canım arkadaşımsın kendin de demişsin Deniz'in savunulmaya ihtiyacı yok diye evelallah herkese gücüm yeter :A Antidepresan içmiş hepsi :F kompleksli demiş bana Merve'ye laf atmıştı aynı hafta rlendi :F
Kerem senin yarışmayı önemsemen ile gururlanacağına triplere giriyor anlamıyorum. :A

İçimden geçenleri söyleyip fikir belirttiğim için de avukat damgası yapıştırdılar. :A

• Harika
Reactions: denizz19
Kerem senin yarışmayı önemsemen ile gururlanacağına triplere giriyor anlamıyorum. :A

İçimden geçenleri söyleyip fikir belirttiğim için de avukat damgası yapıştırdılar. :A
İşte bu yarışmada yarışmayı bunca sahiplenen yarışmacısı için herkesi karşısına alan tek kişi benim ama anlamıyor:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
------

Farkındaysan sunucu olduğum için seninle sürekli seviyeli bir diyalog içerisindeyim. Fakat sen cevaplarınla konuşmayı seviyesizleştiriyorsun. Tıpkı sana bir şey söylendiğinde direkt savunmaya geçip bana laf sokmaya çalışman gibi. 'Seni de biliyoruz' ne demek? Daha önce de tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşmamanı söylemiştim. Kalkıp da burada sana mahalle ağzıyla ve '':F'' gibi emojilerle cevap veremeyeceğim. Böyle bir üsluba sahip değilim çünkü. Ben burada hepinize aynı değeri veriyorum ama senin geri dönüşlerin bu anlamda çok yakışıksız, çünkü insanları kırmak senin umrunda bile değil. Bazen de başkalarını sorgulamak yerine özeleştiri yapsan böyle şeylere hiç gerek kalmayacak oysa ki... Yeni hafta konusunda görüşmek üzere, iyi günler.

• Güldürdün
Reactions: denizz19
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and EmreCan