eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Hayır ne amaçla sorduğunu bildiğim için öyle söyledim. Kaldı ki rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin zor olmasa gerek. 😉 İnsanların ne düşündüğüne göre yaşamıyorum bu hayatı.
İnsanların ne düşündüğüne göre yaşama bu hayatı zaten. Ben düşüncemi değil, varolan bir şeyi söyledim. Kaldı ki sen bile yaşına uygun şekilde davranmadığını biliyorsun zaten, hemen kendini savunmaya çalışman da çabası. Suçluluk psikolojisi işte, napacaksın. :)

Boş yapıyor işte:F Umut hani yaşına uygun davranmıyormuş ya ben ondan da beterim demek istiyor aklınca :A
3 gündür burada boş yapan tek kişi var o da kendini biliyor zaten. Herkes kendinden sorumludur. Ona buna laf yetiştireceğimize şapkayı önümüze alıp düşünebilsek keşke. :A

• Olmamış
Reactions: serhatt
Sisterin seni sattı sattı kendini kandır :A

Mikrop sana benzer muşmula surat..
Asıl sen kendini kandır aramıza nifak sokamazsın. :Z

O lafları aynen sana iade ediyorum. :A
------

İnsanların ne düşündüğüne göre yaşama bu hayatı zaten. Ben düşüncemi değil, varolan bir şeyi söyledim. Kaldı ki sen bile yaşına uygun şekilde davranmadığını biliyorsun zaten, hemen kendini savunmaya çalışman da çabası. Suçluluk psikolojisi işte, napacaksın. :)

3 gündür burada boş yapan tek kişi var o da kendini biliyor zaten. Herkes kendinden sorumludur. Ona buna laf yetiştireceğimize şapkayı önümüze alıp düşünebilsek keşke. :A
Herkes kendinden sorumlu ise neden forumda olmayan birini üstelik rezillikleri diz boyunu aşmış olan birini sen savunuyorsun burada? :A

Avatarına x men şeyi koymayı biliyorsunda bu ne acımasızlık ayoll 😱 😱 😱

M harfi koysana tekrar sadece ikimiz biliyoruz anlamını merak etme :A :A :A
------

Fındık köy işleri çok yoğun ama onun harici de işte özel işler :A :A :A
------

Bu sefer aştınız gerçektende :A :A :A
@serhatt kocasız duramıyor Kudurdu iyice :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Boşuna uğraşma ya bu kadar takıntılı ve saçma kompleksleri olan birine laf anlatılmaz vaktine yazık. :A

Avukatlık yapmadım söylemek istediklerimi söyledim, anlamak istememek de ısrarcı olduğun için farklı yerlere taşıyorsun konuyu. :A

@denizz19 in de kimsenin savunmasına ihtiyacı yok ayrıca. :A
Hala avukatlık yapıyorsun. :A

Ben şuanda varolan bir şeyi eleştiriyorum, durduk yere benim başkalarını savunduğumu iddia ettin. Fos çıktı. :A

Hala avukatlık yapıyorsun. :A

Ben şuanda varolan bir şeyi eleştiriyorum, durduk yere benim başkalarını savunduğumu iddia ettin. Fos çıktı. :A
Yapmıyorum, ayrıca yapsam da bu kimseyi ilgilendirmez istediğimi yapmak da özgürüm. :Z

Fos çıkmadığını sen de iyi biliyorsun da yediremiyorsun kendine.
------

Bu güllünün oylarına kalmadık :A @kerem @Çiğdem
Bu yarışma umurumun köşesi bile değil zordan kullanıyorum zaten. :A

Avatarına x men şeyi koymayı biliyorsunda bu ne acımasızlık ayoll 😱 😱 😱

M harfi koysana tekrar sadece ikimiz biliyoruz anlamını merak etme :A :A :A
Ne acıması ayol ben mi kaybettim bütün varlığımı kumarda o kaybetti sonra çıkmış ağlıyor vah evim gidiyor vah param kalmadı diye ne üzülecem :A

X'i kendi koydu ya resmi kaldırdım ben :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem