eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

• Harika
Reactions: Çiğdem and dreamy
Son düzenleme:
Bana her şeyi diyebilirsin ama pasaklı diyemezsin zira normal bir insana göre fazlasıyla titiz ve temizim. :A
@Maskeli Fedai ye kanlı hamburger yolla İrlandada usulü @serhatt
------

En güzel şekilde okur tabii ki de :A

Katılıyorum :A Gülşen’in şarkıları yeter zaten :A
@Çiğdem 😔 o şarkıdan uzak dur üniversitedeyken beni reddedenin kızın kız Hürrem’e benziyordu onun sevdiği şarkı şuanda müzisyen @Çiğdem @eskici @serhatt

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
Seviyemi koruyacağım:A Elendiği için kudurdu:F
------

Farkındaysan sunucu olduğum için seninle sürekli seviyeli bir diyalog içerisindeyim. Fakat sen cevaplarınla konuşmayı seviyesizleştiriyorsun. Tıpkı sana bir şey söylendiğinde direkt savunmaya geçip bana laf sokmaya çalışman gibi. 'Seni de biliyoruz' ne demek? Daha önce de tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşmamanı söylemiştim. Kalkıp da burada sana mahalle ağzıyla ve '':F'' gibi emojilerle cevap veremeyeceğim. Böyle bir üsluba sahip değilim çünkü. Ben burada hepinize aynı değeri veriyorum ama senin geri dönüşlerin bu anlamda çok yakışıksız, çünkü insanları kırmak senin umrunda bile değil. Bazen de başkalarını sorgulamak yerine özeleştiri yapsan böyle şeylere hiç gerek kalmayacak oysa ki... Yeni hafta konusunda görüşmek üzere, iyi günler.
Çok iyi çocuksun:A

Seviyesini korumuş hali buysa korumamış halini merak ediyorum. :A

Hâlâ yarışma üzerinden kendisini üstün görme çabasında. Herkesin yarışmayı kendisi kadar önemsediğini zannediyor. :A

Hayır dünyanın en güzel sesi Merve Özbey, aksini kimse iddia edemez. Onun hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun? :A
------

Arkadaş yarışmayı birilerine iftira atacak kadar fazla önemsiyor evet. :A
Gerçekten iftira attığını sanıp ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz. :A

• Harika
Reactions: denizz19
@Maskeli Fedai ve @serhatt ın tuhaf ilişkisini şekillendirmeye çalısıyorum :F :F :F
E2vfBsVWYAM6A9F.jpg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ne acıması ayol ben mi kaybettim bütün varlığımı kumarda o kaybetti sonra çıkmış ağlıyor vah evim gidiyor vah param kalmadı diye ne üzülecem :A

X'i kendi koydu ya resmi kaldırdım ben :A
Resmi kaldırınca baş harfmi geliyor otomatikman 😱😱😱

şirinler.jpg

------

@Emre Ozansoy evime testere ile geldi @Çiğdem helppppp
------

Oy vermezsen keserim kolunu diyor :A
Oklava korumasını hak edecek bir icratın yokki :A :A :A @Emre Ozansoy

Ekli dosyayı görüntüle 107953
------

Ekli dosyayı görüntüle 107953
------

Eski Periliçe Hande Soral dizimde @Çiğdem yargıç peri Sedef Avcı nın emrinde çalışıyorsun Reyyan peri olarak @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem