eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Aaa evet tşk ederim @EmreCan ın kim olduğunu unuturmuyum :A :A :A

nrm_1424419881-draco-malfoy-harry-potter.jpg
Kız sen beni niye satıyon ben daima haklının arkasındayım Emre Can ile Susma programının sunucusuyum :A @Cervantes @Emre Ozansoy

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Seviyesini korumuş hali buysa korumamış halini merak ediyorum. :A

Hâlâ yarışma üzerinden kendisini üstün görme çabasında. Herkesin yarışmayı kendisi kadar önemsediğini zannediyor. :A
Sürekli ben, ben, ben, ben deyip ''egosuz hava sahası'' diye başlık atan birinden bahsediyoruz. Yorma hiç kendini, değmiyor artık. :A

Benim böyle güzel arkadaşlarım varken yetersiniz bana siz bitanecik arkadaşım @Özgür iki reel dostumsunuz siz benim iyi ki bulmuşuz birbirimizi :D
------

Boş yapma. Sen kimsin de benim egolu biri olduğumu söyleyip bir de twitter hesabımda ne yazdığıma karışabilirsin ya. Hangi hakla? Ne bu cürret. Seninle samimiyetim yok bile biraz konuşmana dikkat et.
İyi ki. :bhr:

Üstelik sanaldan öte olmayan kişiler için paralamıyoruz kendimizi, biz "gerçeğiz" her bakımdan. :A

• Harika
Reactions: denizz19
Benim böyle güzel arkadaşlarım varken yetersiniz bana siz bitanecik arkadaşım @Özgür iki reel dostumsunuz siz benim iyi ki bulmuşuz birbirimizi :D
------

Boş yapma. Sen kimsin de benim egolu biri olduğumu söyleyip bir de twitter hesabımda ne yazdığıma karışabilirsin ya. Hangi hakla? Ne bu cürret. Seninle samimiyetim yok bile biraz konuşmana dikkat et.
Bildiğim kadarıyla Tw hesabın herkese açık, bu kadar bayılmana gerek yoktu. :)
------

Gerçekten iftira attığını sanıp ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz. :A
Niye ciddiye almayayım?

------

Sen, @serhatt ve @Özgür ... Hayatımda gördüğüm en tehlikeli üçlü...