Kız sen beni niye satıyon ben daima haklının arkasındayım Emre Can ile Susma programının sunucusuyum @Cervantes @Emre Ozansoy
Kız sen beni niye satıyon ben daima haklının arkasındayım Emre Can ile Susma programının sunucusuyum @Cervantes @Emre Ozansoy
Gül geç sende ben öyle yapıyorum şahsen gördüğüm zaman.Herkes birbirine yılışık arkadaş sevgi pıtırcığı gibi baktığı için gerçek biri çıkınca karşılarına yadırgıyorlar haliyle ne desem de aşağı çeksem diyor sanırım iftira ne zaman attım
İyi bari, kötü karakter yapmamışsın @pompy
Sana kriminal bir program yaptıralım cidden. Olayları falan çözersin belki.Kız sen beni niye satıyon ben daima haklının arkasındayım Emre Can ile Susma programının sunucusuyum @Cervantes @Emre Ozansoy
Hiç Harry Potter izlemedim.
Aldatmış oldun bir dünyalıya eşini @Emre Ozansoy Hande yüzünden @Emre Ozansoy Reyyan perinin ortağının eşiyle Faryalının eşi Suzanla @Emre Ozansoyİyi bari, kötü karakter yapmamışsın @pompy
Bodrum Masalı karakteri de gelmiş? 😱Aldatmış oldun bir dünyalıya eşini @Emre Ozansoy Hande yüzünden @Emre Ozansoy Reyyan perinin ortağının eşiyle Faryalının eşi Suzanla @Emre Ozansoy
O Avni işte @Emre OzansoyBodrum Masalı karakteri de gelmiş? 😱
Otur izle keşke hafızam silinsede izlesem dediğim şeylerden @CervantesHiç Harry Potter izlemedim.
Sevmem öyle şeyleri.Otur izle keşke hafızam silinsede izlesem dediğim şeylerden @Cervantes
Sürekli ben, ben, ben, ben deyip ''egosuz hava sahası'' diye başlık atan birinden bahsediyoruz. Yorma hiç kendini, değmiyor artık.Seviyesini korumuş hali buysa korumamış halini merak ediyorum.
Hâlâ yarışma üzerinden kendisini üstün görme çabasında. Herkesin yarışmayı kendisi kadar önemsediğini zannediyor.
İyi ki.Benim böyle güzel arkadaşlarım varken yetersiniz bana siz bitanecik arkadaşım @Özgür iki reel dostumsunuz siz benim iyi ki bulmuşuz birbirimizi
------
Boş yapma. Sen kimsin de benim egolu biri olduğumu söyleyip bir de twitter hesabımda ne yazdığıma karışabilirsin ya. Hangi hakla? Ne bu cürret. Seninle samimiyetim yok bile biraz konuşmana dikkat et.
Cilveleşmelere bak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @EmreCan
Bildiğim kadarıyla Tw hesabın herkese açık, bu kadar bayılmana gerek yoktu.Benim böyle güzel arkadaşlarım varken yetersiniz bana siz bitanecik arkadaşım @Özgür iki reel dostumsunuz siz benim iyi ki bulmuşuz birbirimizi
------
Boş yapma. Sen kimsin de benim egolu biri olduğumu söyleyip bir de twitter hesabımda ne yazdığıma karışabilirsin ya. Hangi hakla? Ne bu cürret. Seninle samimiyetim yok bile biraz konuşmana dikkat et.
Niye ciddiye almayayım?Gerçekten iftira attığını sanıp ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz.
Sen, @serhatt ve @Özgür ... Hayatımda gördüğüm en tehlikeli üçlü...Benim böyle güzel arkadaşlarım varken yetersiniz bana siz bitanecik arkadaşım @Özgür iki reel dostumsunuz siz benim iyi ki bulmuşuz birbirimizi
------
Seni de alalım mı gruba
Nasıl ahlaksızca bir teklif bu?! 😡😡Seni de alalım mı gruba
Art niyetli adamNasıl ahlaksızca bir teklif bu?! 😡😡