O da haklı kendinceE konu sen olunca @DarkLegenD doğru diyo çocuk
Niye alasın?Bildiğim kadarıyla Tw hesabın herkese açık, bu kadar bayılmana gerek yoktu.
------
Niye ciddiye almayayım?
Ona göre ayağını denk al sen de.
Bırak Allah aşkına yazıp sildiğin mesajları ve konudaki mesajları da biliyorum hiç samimi değilsin. Bence burayı fazla ciddiye alıp takıntı yapan da sensin. “Herkes birbirine yılışık arkadaş” Bu da mı oyundu? Aramızdaki samimiyetin ölçüsüne de karışamaz kimse.Herkese açık zaten de bunun konuyla ilgisi ne? Bana egolu diyor yazdığım yazıya laf atıyor. Ne hakla? Benimle hiçbir tanisikligi yok normal bir sohbette beni buradaki hallerimle egolu biri gibi gösteriyor nerden biliyor asıl iftira bu. Siz çok büyütüyor olabilirsiniz ama benim işim geyik ve eğlence. Seninle de sorunum falan yok zaten. Ne tartıştık seninle bugüne kadar. Biraz atarlanmak istedim biraz sert duruş sergiledim. Yoksa Merveyi begenmemissin bana ne yani çok mu Umrumda bu durum. Burayı bu kadar ciddiye almayın yani her yapılan tavra bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Ama böyle yaptığım zaman da bana karşı duruş sergileyenlerin bir bakıma bakış acılarını da görmüş oluyorum aslında. Neyse çok samimi şekilde söylüyorum sana bir iki gündür yaptığım şey öylesine ve sinir etmek üzerine kurulu bir oyundu sadece. Bunu sana yapmam için öncesinde seninle sorunlu biri olmamız lazım. Buradan söylemiş olayım. Yarışma zamanı çok dikkate alıyorum ve sanatçıma yapılan eleştiriye de bir şekilde karşılık sunmak istedim aslında seni biraz tartaklamak şeklinde aslında. Yoksa bir şey mi yaptin ki bana sana zıt gideyim. Her neyse açıklayayım da burada sona ersin.
Müziği mi bırakacak Ah ahh nerede o günler@Sherlock @Gerekli24 @MasacRE @XanTier çok pişman olacaklar çok arayacaklar haberleri yok ayoll @S.G.A.T.
Lgbtnin bayrağını taşıyan adamlarla arama mesafe koymak boynumun borcudur. 💪 💪Niye alasın?
------
Ona göre ayağını denk al sen de.
O zaman biri de seni eleştirdiğinde aynı şekilde düşün olur mu?Kaldı ki Kerem'i eleştirme durumuna ben karar verebilirim
Kerem’le konuşmalarına Serhat dahil olmuştu aynı tepkiyi verseydin keşke ona da.İşte birini elestirdigim zaman da karismaman gerektiğini öğren sen de olur mu diyerek kapatalım konuyu. Kerem ile konuşurken senin dahil olman da doğru değil bu açıdan bakarsak.
Nedir bu LGBT düşmanlığı?Lgbtnin bayrağını taşıyan adamlarla arama mesafe koymak boynumun borcudur. 💪 💪
Onu da siz söyleyin ona rahatsız oluyorsanız. Ben kendi rahatsizligimi söyledim. Bak çok ciddiyim ben biraz kızınca biraz sivriliyorum kabul ama genel olarak yaptığım şey biraz sert olmaktı sana karşı. Tüm iyi niyetimle söylüyorum.Kerem’le konuşmalarına Serhat dahil olmuştu aynı tepkiyi verseydin keşke ona da.
Kütük dostum çok haklı görünüyor bu konuşmada @Maskeli Fedai @serhattCilveleşmelere bak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @MasacRE @Emre Ozansoy @EmreCan
Sıktı bunlarda tanımadığı etmediği insanlara nefret duymasıNedir bu LGBT düşmanlığı?
Ben normalde bu duruma müdahil olmam ama çok saygısızca bir cümleydi o sebeple de olmamış attım. Ayıp gerçekten. Hiç yakıştıramadım @DarkLegenD sana. İnsana önce insan olarak bakmalısın. Senin gibi güzel bir adamdan bunu duymak üzdü.Nedir bu LGBT düşmanlığı?
Şaşırtmadın, bozacının şahidi şıracı.Kütük dostum çok haklı görünüyor bu konuşmada @Maskeli Fedai @serhatt
Ben onun sürekli aynı hakaretlerine maruz kalıyorum da ciddi olmadığını düşündüğüm için tavır yapmıyorum ama artık ciddi olduğunu düşünüyorum.Ben normalde bu duruma müdahil olmam ama çok saygısızca bir cümleydi o sebeple de olmamış attım. Ayıp gerçekten. Hiç yakıştıramadım @DarkLegenD sana. İnsana önce insan olarak bakmalısın. Senin gibi güzel bir adamdan bunu duymak üzdü.
Yoklukta kaldıysa demek @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai ve cilveleşmek mi ikisini nasıl yan yana getirdin
Nedir bu LGBT düşmanlığı?
Sıktı bunlarda tanımadığı etmediği insanlara nefret duyması
Ben normalde bu duruma müdahil olmam ama çok saygısızca bir cümleydi o sebeple de olmamış attım. Ayıp gerçekten. Hiç yakıştıramadım @DarkLegenD sana. İnsana önce insan olarak bakmalısın. Senin gibi güzel bir adamdan bunu duymak üzdü.
Elim ayağım titremeye başladı. 😡 Ya bi' bakın bana, baştan aşağıya süzün. Bende homofobik olacak tip var mı? 😡 İşi gücü gırgır muhabbeti yapmak olan bir adamım, Serhat'a da lgbtden yürüyordum, olay bu. Boşu boşuna iki tane olmamış yedim. 😣Şaşırtmadın, bozacının şahidi şıracı.
------
Ben onun sürekli aynı hakaretlerine maruz kalıyorum da ciddi olmadığını düşündüğüm için tavır yapmıyorum ama artık ciddi olduğunu düşünüyorum.
Yoklukta kaldıysa demek @Maskeli Fedai
Al ben harika attım.Elim ayağım titremeye başladı. 😡 Ya bi' bakın bana, baştan aşağıya süzün. Bende homofobik olacak tip var mı? 😡 İşi gücü gırgır muhabbeti yapmak olan bir adamım, Serhat'a da lgbtden yürüyordum, olay bu. Boşu boşuna iki tane olmamış yedim. 😣