Puan veriyorum ayagım çarpıyo yanlış yere işte 🤣Para değil puan ver bee
Puan veriyorum ayagım çarpıyo yanlış yere işte 🤣Para değil puan ver bee
Ozaman @Emre Ozansoy da gece uyurken odana gelmeye devam ederPuan veriyorum ayagım çarpıyo yanlış yere işte 🤣
Rüyalarına giriyorum artık.Ozaman @Emre Ozansoy da gece uyurken odana gelmeye devam eder
Senaryoma Reyyan perinin görüntüsünü ekledim @ÇiğdemOzaman @Emre Ozansoy da gece uyurken odana gelmeye devam eder
İnanma bu palavracıya @Çiğdem Söylediği her 5 şeyden 4 'ü yalan, 1' i iftira. Sen benim ilkokul arkadaşımsın, uyarayım baştan.Puan veriyorum ayagım çarpıyo yanlış yere işte 🤣
Esas sen varsın diye yanlış anlaşılır.Ben işin içindeyken anlamazlar merak etmeyin @serhatt @The_Erinch
------
Para değil puan ver bee
------
Avatarım hiç sincaptan eksik kalmadıkı
İnanma bu palavracıya @Çiğdem Söylediği her 5 şeyden 4 'ü yalan, 1' i iftira. Sen benim ilkokul arkadaşımsın, uyarayım baştan.
O da onların problemi dediğim gibi.Kendilerini çok önemsiyorlar sanırım ondan Ne iftirası atmışım acaba
Aa bak Show Haber 'e de çıkmış yalancı. @EmreCan
Evet @Cervantes
Herkes birbirine yılışık arkadaş sevgi pıtırcığı gibi baktığı için gerçek biri çıkınca karşılarına yadırgıyorlar haliyle ne desem de aşağı çeksem diyor sanırım iftira ne zaman attımO da onların problemi dediğim gibi.